"Egy újbudai sem marad segítség nélkül" – mégis két védőszerelés nélküli orvos is megfertőződött

Két újbudai háziorvos is elkapta a koronavírust a szükséges védőfelszerelések hiányában, miközben a DK-s polgármester propagandája szerint "Egy újbudai sem marad segítség nélkül" – na persze! Még az egészségügyi dolgozókat sem látták el védőfelszereléssel, miközben dr. László Imre polgármester azt nyilatkozta: "még február elején deklaráltuk, hogy közel 25 millió forintos keretet fordítunk az önkormányzati, elsősorban az egészségügyi intézményeink számára fontos védőfelszerelések beszerzésére."

Novák Előd, a Mi Hazánk helyi önkormányzati képviselője hiába kérdezte március 13-án a polgármestertől, hogy ez a beszerzés konkrétan mit takar, hol tart, választ nem kapott. Kormányzati és önkormányzati felelősség is, hogy a szükséges védőfelszereléseket biztosítsák elsőként az egészségügyi dolgozóknak – írja Facebook-oldalán a párt újbudai szervezete.

Hírdetés

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fmihazankujbuda%2Fposts%2F496134014413490&width=480&show_text=true&height=650&appId


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »