Egy tolvaj zsidó fotózza be az amerikai Vogue magazinba a brit kormányfőt

Theresa May is szerepelni fog a Vogue magazinban: a brit kormányfőről a fajtik által világhírűvé tett, lopott képekkel kereskedő zsidó fotós, Annie Leibovitz készített felvételeket a lap amerikai kiadásának áprilisi számába.


Annie Leibovitz

A kormányfő szereplése nincs összefüggésben néhány hónapon belül várható amerikai látogatásával – közölte a brit miniszterelnöki hivatal.

Theresa May január elején a mindenkori brit miniszterelnök vidéki rezidenciáján, Chequersben állt modellt és adott interjút a lapnak.

Hírdetés

A korábbi belügyminiszter stílusát évek óta címlapokon taglalják a brit lapok. A 60 éves konzervatív politikus ismert elegáns cipőiről, bár öltözködése miatt már bírálatok is érték: a közelmúltban egyik párttársa, Nicky Morgan például kifogásolta, hogy a kormányfő egy ezerfontos bőrnadrágban szerepelt az egyik magazinban.


Theresa May egy 1000 fontos Amanda Wakeley-nadrágban

Theresa May az első brit miniszterelnök, aki szerepelni fog az amerikai Vogue magazinban. Egyik elődje, Margaret Thatcher a divatlap brit kiadásában volt látható.

A szigetország jelenlegi miniszterelnöke amúgy nagy rajongója a magazinnak. Amikor a BBC rádiójában egy 2014-es interjú során megkérdezték, hogy milyen luxuscikket vinne magával egy lakatlan szigetre, Theresa May azt válaszolta, hogy egy életre szóló Vogue-előfizetést.

(MTI nyomán)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »