EGY TISZTESSÉGES LEVÉL!

EGY TISZTESSÉGES LEVÉL!

Tamási Miklós, akit szintén megemlítettem a közérdekű adatigénylésem során, levelet írt a Magyar Nemzet online-ra, alább ezt olvashatják.

Egy tisztességes levél érkezett. Tömör, benne van a lényeg. Például az, hogy Tamási Miklós mennyit fizet a lakása négyzetméteréért. Körülbelül a harmadát, mint én. Aminek – félreértés ne essék! – nyilván oka van. Pusztán a tény kedvéért rögzítem. S persze azért, mert kíváncsi vagyok, vajon a momentumos kisköcsögök most felkeresik-e Tamási úr otthonát, hogy idiótaságokat firkáljanak az aszfaltra. S vajon az a kopasz, szakállas gazember megjelenik-e Tamási úr lakása előtt, hogy érdeklődjön. S vajon az RTL Klub meglepi-e Tamási urat úgy hajnali hétkor vagy este nyolckor, szemétkivitel közben, hogy ugyan vajon miért lakik ilyen „olcsón” a várban, „néhány száz méterre a miniszterelnökségtől”?

Hallod, Horváth Csaba László, te rohadék! Hegyezed már a valagad? Lopakodsz már „anyagot gyűjteni”?

Eh, mindegy…

A lényeg, hogy Tamási Miklós tisztességes levelet írt.

Hírdetés

S csak jelzem, hogy egy másik érintett is megkeresett már, az ő levelének nyilvánosságra hozatalára nincs engedélyem, de nagyjából ugyanezen a vonalon mozog. Mindez természetesen nem jelenti azt, hogy a budavári önkormányzat mentesült az adatszolgáltatási kötelezettsége alól. Még egy hetük van…

És akkor a levél:

Tisztelt Szerkesztőség!

Bayer Zsolt Közérdekű adatigénylés c. cikkére szeretnék reagálni.
A szerző a cikkében arra kéri a Budavári Önkormányzatot, hogy hozza nyilvánosságra több vári lakos lakásszerződésének részleteit, köztük az enyémet is. Nem tudom, hogy valaha bármiben egyetértettem volna Bayer Zsolttal, de most megtörtént. Íme a száraz adatok: 2010-ben, lakáscserével költöztünk az Országház utcába. A lakbérünk 320 forint/nm körül van. Évek óta próbálom elérni, hogy az Önkormányzat válassza szét az örökölhető bérleti jogú és a piaci alapon bérelhető lakások ügyét. Így nem fordulhatna elő, hogy mindkét kategóriára a „bérleti díj” kifejezést használjuk. Ez megtévesztő. Mi valójában közös költséget fizetünk és nem bérleti díjat. Sajnos ezen a fogalmi problémán képtelen átlépni az Önkormányzat és ez jó alapot ad az ellenzéki sajtó által vitt hecckampányhoz. Nagyon sajnálom ami ez ügyben történik.

Tisztelettel:

Tamási Miklós
Fortepan – szerkesztő


Forrás:badog.blogstar.hu
Tovább a cikkre »