Egy templom melletti aknából került elő a borsodnádasdi lány holtteste

Egy templom melletti aknából került elő a borsodnádasdi lány holtteste

Vasárnap éjfél előtt talált rá a rendőrség annak a borsodnádasdi kamaszlánynak a holttestére, akinek eltűnését vasárnap délután jelentette be édesanyja a putnoki rendőrőrsön. 

 A 17 éves K. Csenge feltételezhetően gyilkosság áldozata lett, mivel a rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja a haláleset körülményeit. 

A nyomozásra való tekintettel a bűncselekmény részleteiről nem árult el információkat a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság, de a Zoom.hu a helyiektől úgy értesült,

hogy a település egyik katolikus temploma melletti aknában találták meg a lány holttestét, akit a jelek szerint megfojtottak.

Hírdetés

K. Csenge szombaton délután indult el otthonról és este 10-ig kapot kimenőt, ám sem a megadott időpontban, sem másnap nem tért haza és nem adott életjelet magáról. Egy helyi nő azt nyilatkozta, hogy szombat este 8 óra körül, mikor hazafelé tartott még látta a lányt egy barátnőjével szalonnát sütögetni az Alsó-tónál.

A rendőrség folyamatosan hallgatja ki a tanúkat, az RTL Klub Híradója úgy tudja, hogy két fiatal fiút is bevittek kihallgatásra, egyikőjüket pedig később is visszahívták, de egyelőre senkit nem vettek őrizetbe.

K. Csengét sokan ismerték a 3000 lelket számláló településen, mert aktív résztvevője volt a közösségi életnek, az ózdi színjátszókörben is vendégszerepelt, így számtalan városi rendezvényen feltűnt. 

A Magyar Nemzet beszámolója szerint a lány a Janiczak Dávid ózdi polgármester melletti szimpátiatüntetésen is fellépett, ahol virágot adott a városvezetőnek, aki megrendülten értesült a halálesetről.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »