Egy tahó Pécsről

Egy tahó Pécsről

Durva megjegyzést tett Varga Judit igazságügyi miniszterre Facebook-bejegyzésében Bodnár Imre, a pécsi, Péterffy Attila vezette önkormányzat gazdálkodó szervezeteinek átvilágítását végző ügyvédi csapat koordinátora és vezetője. A Jogállamisági percek című videó második részében az igazságügyi tárca vezetője egyebek mellett arról beszélt, hogy vannak olyan európai uniós tagállamok, amelyek ügyészségéről maga az unió bírósága mondta ki, hogy nem tekinthetők független igazságszolgáltatási szervnek. Vargai Judit szavai szerint azonban Magyarország nem ilyen ország, hazánkban a legfőbb ügyész egyetlen más szervnek vagy közjogi méltóságnak sincs alárendelve, és nem utasítható senki által. Hozzátette: a legfőbb ügyész teljes szervezeti és politikai függetlenséget élvez.

Erre Bodnár Imre azt a kérdést tette fel: mennyire kell ostobának lenni, hogy egy ilyen dumát valaki miniszterként videóra mondjon?

Hírdetés

– Tíz év múlva is ezen fogunk röhögni. Csinált volna inkább pornófilmet, azt előbb elfelejtjük – szólt az ügyvéd durva megjegyzése.

Nem ez az első eset, hogy Bodnár sértő megjegyzést tett Varga Juditra, mert korábban az igazságügyi minisztert gyengének és semmirekellőnek titulálta. Máskor pedig a politikus kapcsán így fogalmazott a Facebookon: „Könyörgöm, miért kell egy brüsszeli jogi asszisztensből minisztert csinálni? Mert jól tud dekázni? Szörnyű!!!”

Egy másik, korábbi megjegyezésében Bodnár Imre egy „Szeretünk, Viktor!” táblát magasba tartó mosolygós nőt – aki egy fotón szerepel – sértegetett azzal, hogy kiírta: „Lipótmező zárva”. Nem sokkal korábban annak kapcsán, hogy az államfő Varga Zsolt András alkotmánybírót jelölte a Kúria elnökévé, azt a bejegyzést tette: „Polthoz hasonló joggyalázó NER-katona! Polt–Varga–Varga trió, Orbán Viktor szolgálói, a NER becstelen zsoldosai.”

Arcátlanul támadta Varga Juditot egy balos ügyvéd


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »