Egy szőke parókás nő szabályosan kivégezte az izraeli alvilág egyik ismert tagját egy mexikóvárosi kávézóban

Egy szőke parókás nő szabályosan kivégezte az izraeli alvilág egyik ismert tagját egy mexikóvárosi kávézóban

Mexikóvárosban magyar idő szerint ma éjszaka fegyverropogás keltett félelmet előbb az egyik bevásárlóközpont kávézójában, majd a pláza előtt a kiérkező rendőrök és a két izraelit meggyilkoló nőt menekíteni kívánó fegyveresek között. A két meggyilkolt izraeli közül az egyik az izraeli alvilág ismert tagja volt, korábban hosszú évekig ült börtönben, míg a másik izraeli férfiről eddig nem érkezett információ. A rendőrség és a nőt menekíteni próbáló két férfi között kialakult tűzpárbajban egy rendőr és az egyik menekítő megsebesült – írja az izraeli Jediot Áháronot.

A mexikói televízió beszámolójára hivatkozó izraeli Jediot Áháronot szerint egy Esperanza Guteiras Rogero nevű, 33 éves, a fényképen jól láthatóan mexikói nő Mexikóváros egyik bevásárlóközpontjának kávézójában mintegy tíz méteres távolságra ült a két izraeli férfi asztalától. A szőke parókát viselő nő egyszer csak marokfegyvert rántott, s egymás után a két izraeli fejére célzott, majd kimenekült a plázából. A két izraeli férfi közül az egyik a helyszínen, míg a másik röviddel a kórházba szállítás után belehalt a sebesülésébe. Arról viszont nem szólnak a hírek, hogy vajon ki lehetett a másik agyonlőtt izraeli. Amint a mexikói televízió videóján látható: a bevásárlóközpont kávézójában tartózkodó emberek az első lövés eldördülésekor a földre vetették magukat, s az asztalok, székek alatt próbáltak menedéket találni.

A nő tettének elkövetése után kimenekült a bevásárlóközpontból, s a bejáratnál két férfi várta, hogy autóval menekítsék el a helyszínről. Csakhogy közben kiérkezett a mexikói rendőrség, s tűzpárbaj alakult ki a rendőrök és a két menekítő férfi között. A kettős gyilkosságot elkövető 33 éves mexikói nőt a rendőrség a pláza előtt elfogta, ám a két férfinak sikerült kereket oldani. A tűzpárbaj során egy rendőr és az egyik menekítő férfi megsebesült.

Hírdetés

A kettős merényletet elkövető nő a kihallgatása során azt állította, hogy azért gyilkolta meg az Izraelben is rendkívül veszedelmes bűnözőként ismert egyik férfit, mert megcsalta őt, s ezért meg kellett halnia. A mexikói rendőrség azonban nem hisz a mesének, hanem nagy erőkkel keresi a két elmenekült menekítőt, hogy kiszedjék belőlük az igazságot. Izraeli rendőri források szerint is inkább alvilág leszámolásról lehet szó.

Az izraeli és a mexikói rendőrség most esetleges összefüggést keres egy bizonyos Erez Akrisevszkij nevű izraeli bűnöző Izraelnek történt kiadatása és a mostani leszámolás között. Erez Akrisevszkij 18 esztendővel ezelőtt megszökött az izraeli börtönből, majd egészen az elmúlt napokig Ricardo Lopez álnéven nyugodtan tengette életét Mexikóban. Akrisevszkijt a hét elején egy izraeli-mexikói különleges rendőri egység fogta el egy mexikói vitorlás kikötőben, majd a mexikóiak kiadták Izraelnek.

Hering J. – Kuruc.info


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »