Egy szlovák tábornok fia a pozsonyi „kakirém”

A szlovák rendőrök több hónapos erőfeszítés után elfogták azt a kakirémnek elnevezett férfit, aki nyár óta rettegésben tartotta a pozsonyi nőket. Megbízható értesüléseink szerint a gyanúsított a szlovák hadsereg egyik tábornokának, a vezérkari főnök helyettesének a fia. Az Atopky.sk internetes portál szerint a rendőrséget az egyik volt szenvedő alany riasztotta, aki a lakóhelyéhez közeli villamosmegállóban felismerte részegen fetrengő, ürüléktől bűzlő egykori támadóját.

Magyar Menedék - Háttérhatalom

A fiatalember nyár óta az éjszakai órákban, többnyire a közösségi közlekedési eszközökből egyedül kiszálló, vagy pedig a megállóhelyeken magányosan várakozó leányokat, asszonyokat támadott meg, tapogatta, szorongatta őket, majd pedig emberi ürüléket vágott az arcukba. Ezután elfutott. Június óta húsz ilyen döbbenetes esetet jelentettek be Szlovákia fővárosában.

Hírdetés

Az Atopky.sk internetes portál szerint a rendőrséget az egyik volt szenvedő alany riasztotta, aki a lakóhelyéhez közeli villamosmegállóban felismerte részegen fetrengő, ürüléktől bűzlő egykori támadóját. Rövidesen előállították őt, délelőtt pedig több behívott személy ugyancsak azonosította a pszichopata férfit.

Érdeklődésünkre Tatjana Kurucová rendőrségi szóvivő az előállítás és a szembesítés tényét megerősítette, de további információkkal a nyomozás érdekében nem szolgált.Kora este viszont közleményben jelentette be, hogy a férfi beismerte tetteit. Vizsgálati fogságba helyezését indítványozzák, amelyről csütörtökön dönt az illetékes bíró.

Ugyancsak szerda este Pavel Macko tábornok, a gyanúsított apja nyilatkozott a sajtónak: „Olyan fájdalom érte családunkat, amelyet a legnagyobb ellenségemnek sem kívánnék. Ilyen nehéz helyzetben még sosem voltunk. Apaként szeretnék bocsánatot kérni fiam tetteiért, ő azonban már felnőtt ember, ezért vállalnia kell a következményeket” – jelentette ki a szemmel láthatóan megtört katonatiszt.

nol.hu


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »