Egy salgótarjáni cigány nő üzenete: "Nem kell elhinni, hogy a Jobbik fajgyűlölő"

Egy salgótarjáni cigány nő üzenete: "Nem kell elhinni, hogy a Jobbik fajgyűlölő"

Hangos tapssal díjazták a megjelent érdeklődők annak a cigány asszonynak a mondanivalóját, aki Vona Gábor salgótarjáni utcafórumán nyíltan kiállt a Jobbik mellett:

“Nem kell elhinni, hogy a Jobbik fajgyűlölő”

– jelentette ki a nő, majd hozzátette:

“Azokat a romákat, akik nem bírnak beilleszkedni a társadalomba, azokat én, mint roma nő, szintén elmarasztalom és nem nézem embernek.”

A hölgy szerint mindenkinek megvan a lehetősége, hogy normálisan éljen, dolgozzon és normálisan viselkedjen, és ne bűnözésből próbáljon megélni.

“Hiába vagyok roma nő, én nagyon szeretem a Jobbikot, és most kijelentem, hogy a Jobbikra fogok szavazni”

– mondta az asszony.

A párt miniszterelnök-jelöltje a kormánypárti média hazug tájékoztatási gyakorlatára utalva, ironikusan megjegyezte, hogy ez a jelenet biztosan nem lesz benne a TV2 híradójában, majd kijelentette:

pártja kormányon nem azt nézi majd, kinek milyen színű a bőre, hanem, hogy ki milyen ember.

“Azt fogjuk nézni, ki az, aki ennek az országnak a javát akarja, akármilyen bőrszínű, kultúrájú vagy etnikumú. Aki ennek az országnak a javáért dolgozik, az a mi szövetségesünk.”

– fogalmazott Vona Gábor.

Vona: ez a választás két generációnak dönti el a sorsát

A Jobbik elnöke és miniszterelnök-jelöltje hétfői csepeli lakossági fórumán megismételte: az április 8-i választás tétje az, hogy továbbra is kivándorlóország lesz-e Magyarország. Kijelentette: egy Jobbik-kormány legfontosabb célja az lesz, hogy itthon tartsák a magyar embereket, illetve olyan otthonteremtési program hozzanak létre, amely segít elindulni itthon a fiataloknak.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »