Egy polgármester adókedvezményben részesítené azokat a cégeket, akik kiteszik a román zászlót

Egy polgármester adókedvezményben részesítené azokat a cégeket, akik kiteszik a román zászlót

Giurgiu város polgármestere adókedvezményben részesítené azokat a vállalatokat, akik hajlandóak kitűzni székhelyükön, valamint munkapontjaikon a román zászlót. A polgármester szerint a vállalatok ezzel kimutatnák a hazafiasságukat, valamint a nemzeti értékek előtti tiszteletüket, ő pedig ezt 1%-os adókedvezménnyel honorálná.

Nicolae Barbu polgármester az ötletét szerdán terjesztette a városi tanács elé. A polgármester úgy vélekedett, hogy az Európai Unió összes tagállamában a nemzeti zászlók jelenléte az intézmények épületén kötelező, ennek a javaslatnak az elfogadása pedig ösztönzőleg hatna a városban működő mintegy 2000 vállalkozásra, hogy ezekhez az intézményekhez hasonlóan ők is kitegyék a nemzeti jelképeket.

Hírdetés

Amennyiben a polgármester javaslatát elfogadja a városi tanács, akkor azok a magán, vagy jogi személyek, akik kérik az adókedvezményt, egy fényképpel ellátott kérvényt kell erre vonatkozóan benyújtaniuk. A hatóságoknak a kérvény benyújtását követő 15 napon belül ellenőrízniük kell, hogy valóban kitették-e a román zászlót a kívánt helyekre. (Adevărul)


Forrás:itthon.transindex.ro
Tovább a cikkre »