Egy órán belül két kislányt is megpróbált megerőszakolni egy „efebofil” Csepelen

Egy órán belül két kislányt is megpróbált megerőszakolni egy „efebofil” Csepelen

Fojtogatott és késsel fenyegetett egy férfi egy 13 éves kislányt egy csepeli panelház liftjében hétfő délután – írja a Ripost.

Az esettel kapcsolatban a Telex kereste a Budapesti Rendőrfőkapitányságot, akik közölték: a 33 éves férfi hétfő délután három és háromnegyed négy között „két kiskorú kislány sérelmére követett el bűncselekményt, egy-egy csepeli társasházban”. A gyerekek a rendőrség tájékoztatása szerint a bűncselekmények során nem sérültek meg, a rendőrök a feltételezett elkövetőt elfogták, gyanúsítottként hallgatták ki két rendbeli szexuális erőszak kísérlete miatt, és őrizetbe vették. A férfi a bűncselekmények elkövetését beismerte.

A támadásokról a rendőrség nem osztott meg részleteket.

Hírdetés

A Ripostnak az egyik áldozat családja azt nyilatkozta: a 13 éves kislány a nála alig idősebb bátyjával tartott hazafelé, amikor fiú kicsit lemaradt, és látta, ahogy a kislányt egy idegen férfi követi az épületbe. Mire a fiú odaért, a férfi már a liftben volt a kislánnyal együtt, és az összes gombot megnyomta annak érdekében, hogy a lift beragadjon. Az ajtó bezáródott, a fiú csak azt hallotta, ahogy a testvére nagyon hangosan felsikoltott, és segítségért kiabált.

„Mondtam neki, hogy ne féljen, mert itt vagyok. Mondtam neki, hogy nyomja a csengőt… De ő akkor már nem fért oda a gombokhoz” – nyilatkozta a fiú a Ripostnak.

Amikor a lift ajtaját végre sikerült kinyitni, a férfi elmenekült. A rendőrséget a szomszédok riasztották.

Később a kislány a családjának azt mesélte, amikor bezáródott a lift ajtaja, a férfi megragadta a nyakát, szorongatni kezdte, és azzal is megfenyegette, hogy megkéseli, miközben azt követelte tőle, hogy húzza le a nadrágját. A kislány ezt nem tette meg.

A támadás után a kislányt kórházba szállították, mert a nyakán látszódtak a fojtogatás nyomai, de a Ripost információi szerint már jobban van. A támadást biztonsági kamerák is rögzítették, feltehetően ennek is köszönhető, hogy a férfit gyorsan tudták azonosítani a rendőrök.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »