Egy olasz férfi 15 éven át azt hitte, hogy egy brazil szupermodellel él távkapcsolatban

Egy olasz férfi 15 éven át azt hitte, hogy egy brazil szupermodellel él távkapcsolatban

Közben egy csomó pénzt el is szórt a "szerelmére".

Egy olasz férfi állítólag több mint 700 ezer eurós adósságot hagyott maga után, miután tévesen azt hitte 15 éven át, hogy egy brazil szupermodellel járt. A Milánóban élő, New Mater Volley csapatában játszó profi röplabdás, Roberto Cazzaniga – aki a fenti 2009-es képen az olasz válogatott tagjaként üti a labdát – hosszú évekig azt hitte, egy Maya nevű brazil modellel él távkapcsolatban – írja a LADBible.

Mayát egy Manuela nevű barátja mutatta be neki telefonon sok évvel ezelőtt, és amikor eljutottak odáig, hogy a férfi képeket kért Mayáról, akkor a brazil szupermodell Alessandra Abrosio fotóit küldték át neki.

Annak ellenére, hogy soha nem találkoztak, a férfi azt hitte, hogy jegyben járnak. Így nem csoda, hogy az olasz média beszámolói szerint évek óta pazar ajándékokkal halmozta el a csalót, és rengeteg anyagi támogatást küldött neki.

Hírdetés

A sportoló több mint 700 ezer eurót utalt át neki az állítólagos szívbetegsége kezelésének az orvosi költségeire.

Végül a barátai és a csapattársai unszolására úgy döntött, utánajár, létezik-e valójában az állítólagos menyasszonya, majd mikor rájött, hogy nem, a történetét a nyilvánosság elé tárta.

Az ügyben a hivatalos nyomozás még nem ért véget.

(24.hu)


Forrás:ujszo.com
Tovább a cikkre »