Egy nyakon szúrás nem bűncselekmény? – az lenne, de a rendőrség szerint ez csak személyi szabadság megsértése

Egy nyakon szúrás nem bűncselekmény? – az lenne, de a rendőrség szerint ez csak személyi szabadság megsértése

A jászságban, konkrétan Jászapátin is kezdi felütni a fejét a soha nem látott cigányagresszió. Mindig is sok cigányunk volt, de egyértelműen az országos átlag alatt volt a bűnelkövetések száma – írja levelében olvasónk. Alább a folytatás.

A napokban osztotta meg a helyi Jobbik képviselője az alábbi posztot.

Élhetetlen lett a városunk. Mostmár tényleg utcára kell vonulni! ELÉG VOLT!!!

Közzétette: Balog Attila – 2017. április 22.

Egy ideje veszélyes a városban élni, melynek egyik legproblémásabb megnyilvánulása a helyi buszállomás. Naponta érik kisebb-nagyobb atrocitások az utazókat, volt már rablás, késes fenyegetés, de orrbetörés is. Számos fiatal és néhány idősebb cigány rendszeresen, biztonsági kamerák alatt zaklatja, bántalmazza az arra járókat. Sokszor a sötét, esti buszon támadják meg őket késekkel, és ha fel meri emelni a hangját az áldozat, meg is szúrhatják.

A fenti megosztásban olvasható ügy áldozatát a saját házában megkötözték, megverték és megszúrták. Ez legalább 3 súlyos bűneset külön-külön, ezzel szemben a rendőrség közleménye szerint személyi szabadság korlátozása miatt folyik ellenük a nyomozás. Egy nyakon szúrás nem bűncselekmény?

Hírdetés

A vasútállomáson sincs biztonságban az ember, teljesen nyíltan várnak környékbeli siheder cigányok, hogy egyszerre többen megtámadjanak védtelen embereket, szinte kinézik a kezekből a pénztárcákat, telefonokat, és teljesen nyíltan kommunikálnak a támadás kitervelését illetően.

Lépten-nyomon soha nem látott veszélynek van kitéve az ember, és olyan helyzetekben érheti támadás, amelyekben korábban elképzelhetetlen volt.

Szaporodnak a betörések, és ha valaki erőszakot jelent, maximum egy éjszakára látják az elkövetőket vendégül a rendőrségen, és itt jegyzem meg, hogy nincs a helyi buszállomáson szinte semmilyen rendőri jelenlét, és ha van is, ennyi az értelme.

A fideszes Pócs János, a körzet országgyűlési képviselője (tudják, amelyik szerint a Jobbik kasztrálni akarja a cigányokat – a szerk.) és bábja, Farkas Ferenc polgármester – mindamellett, hogy munkahelyeket sem tudtak teremteni – olyan helyzetet teremtettek, amely mára tarthatatlan.

Mondom még egyszer, hogy békés város voltunk minimális bűnözéssel, de az utóbbi időben szörnyű jövőképet festő dolgok vannak kialakulóban.

Üdvözlettel:

egy aggódó hazafi


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »