Egy nő mellét csókolgatta videókonferencia közben az argentin képviselő – Le kellett mondania

A covid járványra tekintettel online tartotta meg költségvetési vitáját az argentin parlament. Ám a “homemoffice”-nak megvannak a maga hátulütői: az egyik képviselő, Juan Emilio Ameri a rossz minőségű adatátvitel miatt azt gondolta, hogy nem él a kapcsolata, ezért azzal ütötte el az időt, hogy egy nő mellét kezdte csókolgatni. Le kellett mondania.

A felvétel megörökítette, ahogyan Juan Emilio Ameri a videokonferencia során először a térdére ültette a csinos szőke nőt, majd lehúzta felsőjét és csókolgatni kezdte a mellét, miközben képviselőtársai az észak-nyugati Salta tartomány adósságáról vitáztak.

Hírdetés

A parlament alsóházának elnöke elítélte a képviselőt, és kitért arra is, hogy a videókonferenciák rendjének megbontása túl gyakori az argentin képviselők körében. Korábban egy másik képviselő elaludt az egyik online ülés alkalmával.

A kínos helyzetbe került képviselő először megpróbálta elviccelni a történteket azzal, hogy a hölgy nemrégen esett át mellnagyobbításon, emiatt muszáj volt kellő figyelemmel adóznia. “Megkérdeztem, hogy megcsókolhatom-e, és adtam egy csókot a mellére. Ennyi történt.” – Mesélte el a történteket saját szavaival könnyed hangvételben. Később elismerte, hogy hibázott, elnézést kért képviselőtársaitól, a nyilvánosságtól, családjától és lemondott.

Egyébként nem Juan Emilio Ameri az első olyan politikus az utóbbi időben, aki egy videókonferencián elkövetett baklövés  miatt veszítette el az állását. A brit Sun egy hónappal ezelőtt adott hírt róla, hogy egy Fülöp-szigeteki kormánytisztviselőt azért rúgtak ki, mert egy videómegbeszélés közben a kamera előtt szexelt a titkárnőjével.

Forrás:  A Daily Mail nyomán


Forrás:ferfihang.hu
Tovább a cikkre »