Egy nő halt meg Szentendrénél, miután a Dunába hajtott – videó

Egy nő halt meg Szentendrénél, miután a Dunába hajtott – videó

A baleset helyszínére mentőautó és mentőhelikopter is érkezett.

Mint arról az Infostart is beszámolt, a Dunába hajtott egy autós Szentendrén, a 11-es főút belterületi szakaszán, a Sövény utca közelében szerda délelőtt. Az autóban egy személy volt, akit búvárok hoztak a felszínre, de lapértesülések szerint elhunyt.

Az Országos Mentőszolgálat kommunikációs munkatársa az MTI megkeresésére közölte, a balesetben egy nő életét vesztette. Kecskés Lilla ismertetése szerint a baleset helyszínére mentőautó és mentőhelikopter is érkezett, a mentők egy nő halálát állapították meg.

Hírdetés

A Facebookon a Pest Vármegyei Kutató-Mentő Szolgálat közzétette a kocsi kicsörlőzésének néhány képsorát. Mint írták, a Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság járőrhajója a szemtanúk beszámolója alapján, valamint szonár segítségével lokalizálta az autót, amelyből a szolgálat búvárai emelték ki a nőt, de az életét már nem lehetett megmenteni.

https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=314&href=https://www.facebook.com/kutatomentok/videos/1528669921117528/&show_text=false&width=560&t=0

Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője azt közölte, a rendőrség közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »