Egy négyéves kislányt és egy csecsemőt akart szerezni magának egy amerikai pedofil

Egy négyéves kislányt és egy csecsemőt akart szerezni magának egy amerikai pedofil

Pénteken tartóztatták le azt a 23 éves férfit, aki azért utazott San Diegóba, hogy kisgyerekeken élje ki perverz szexuális vágyait.

Hírdetés

Joel Wright 2014-ben már megpróbált örökbe fogadni egy kisgyermeket Mexikóban, ám nem járt sikerrel – egy évvel később azonban felvette ugyanazokkal a kapcsolatot, akiken keresztül az örökbefogadást is intézték volna, és bevallotta: valójában nagyon vágyik arra, hogy megerőszakoljon egy hároméves kislányt, és filmre is vehesse az "aktust".

Miután a hatóságokat értesítették, a szövetségiek próbálták tőrbe csalni a clevelandi Wrightot: mexikói "összekötőnek" álcázva magukat online tartották a kapcsolatot a pedofillal, aki végül két kisgyermeket kért magának: egy négyéves kislányt és egy csecsemőt. Wright a neten részletesen kifejtette, mit csinálna a picikkel, majd a múlt héten repülőre szállt, hogy nyélbe üssék az üzletet. A rendőrök fedősztorija szerint San Diegóban találkoztak volna, ahonnan majd Tijuanába mentek volna tovább – ám két kisgyermek helyett egy börtöncella várt Wrightra – írja a CBS News.

(Bors nyomán)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »