Egy néger és egy fehér férfi: ez lenne a büszke család Disney módra

Egy néger és egy fehér férfi: ez lenne a büszke család Disney módra

A Yahoo News számolt be arról a fantasztikus hírről, hogy a Disney újabb műsora lesz LMBTQ-kompatibilis – szemlézi az Alapjogokért Központ.

A „Büszke család” újabb feldolgozásában a szülők már egy homoszexuális "párt" alakítanak majd. Egy fekete és egy fehér férfi karakterei az adoptált – másfajta nehezen lehetne – 14 éves lányukkal élnek együtt.

Ez valóban a tökéletes liberális „család”.

Hírdetés

A Disney mostanában úgyis szeret azzal hencegni, hogy az első homoszexuális vagy transznemű karaktert szerepelteti egy-egy filmjében. Jelen esetben az eredeti sorozat 2001 és 2005 között futott, és mivel az ma már nem eléggé politikailag korrekt, ideje volt „felfrissíteni” a karaktereket.

Kevésbé jövedelmező

Az elmúlt időszakban egyébként nagy pénzügyi veszteségeket szenvedett a haladásban mindig élenjáró Disney, legalábbis ez derül ki a vállalat legutóbbi pénzügyi jelentéseiből – számolt be a Postmillenial. Úgy látszik, a vállalatnak nem jött be a teljes kapituláció a kritikai rasszelmélet és más liberális dogmák előtt.

A cég 2021-es második negyedévi eredménye 636 millió dollárral maradt el az azt megelőző időszakhoz képest. Az is jelzi, hogy ez nem csak a koronavírus-járvány számlájára írható, hogy az online platformjuk bevételei is jócskán alulmúlták a tervezettet. Vajon a cég a jövőben a társadalommérnökösködést, vagy a profitot választja majd?


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »