Egy nagy büdös pofont érdemelne már Juncker

Nehéz indulatok nélkül kulturáltan fogalmazni, de Európa azért tart ott, ahol tart, azért van kiszolgáltatott helyzetben, azért képtelen felállni a terrorizmus okozta csapások bénultságából, mert olyan ostoba vezetői vannak, mint például Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke. Eddig sem tartottam egy észlénynek ezt a pofozkodó bohócot, de most már tényleg ideje lenne gyorsan és messzire elkergetni a politikától.

A világ 19 legnagyobb gazdaságát és az Európai Uniót tömörítő G20-csoport vezetőinek vasárnapi törökországi csúcstalálkozóján Juncker azt a kijelentetést tett, hogy

a párizsi merényletek nyomán sem kell változtatni az EU menekültpolitikáján.

„Akik megszervezték és végrehajtották a támadásokat, ugyanazok az emberek, akik miatt a menekültek útra kelnek és nem az ellenkezője igaz. Ezért nincs szükség az európai menekültpolitika teljes felülvizsgálatára

 – mondta Juncker. Azt is hozzátette, hogy akik elkövették a párizsi merényleteket, nem menekültek és nem is menedékkérők, hanem bűnözők, nem szabad a kettőt összekeverni.

Hírdetés

Az Európai Bizottság elnöke ugyan elismerte, lát nehézségeket, de nem látja annak szükségét, hogy az Európai Unió változtasson a hozzáállásán.

Vagyis Juncker sokadára bizonyította, hogy tökéletesen alkalmatlan bármilyen pozícióra az Európai Unióban. A politikát felejtse el, keresse meg a Mikroszkóp Színpad luxemburgi verzióját, és ott adja elő magát húsz forintot sem érő ripacskodásával. Junckernek ugyanis úgy tűnik, nem jutott el a tudatáig, hogy a párizsi terroristák közül néhányan éppen a merkeli meghívón felbuzduló migránshullámot és az Unió kitárt kapuit kihasználva botorkáltak át vagy hét országon keresztül – vélhetően Magyarországon is -, hogy az elcseszett integráció újdzsihadistáival mészárlásba kezdjenek.

Juncker egyszerűen nem értette meg, hogy a párizsi merényleteknek mely tanúságait kell levonni.

Már tudjuk, hogy a terroristák között francia állampolgár is volt. Első generációs bevándorló. Ez pedig azt jelenti, hogy nem csak az Unió migránspolitikáját, hanem az integrációt is felül kell vizsgálni.

Több jel is arra enged következtetni, hogy néhány terrorista az ezrével, tízezrével özönlő migránsok közt elvegyülve érkezett ellenőrizetlenül Franciaországba. Ez pedig azt bizonyítja, hogy akár tucatjával juthattak el merénylők Európa különböző országaiba és nagyvárosaiba.

Ha Juncker ezek után, úgy véli, hogy nincs min változtatni, nincs mit felülvizsgálni, akkor nem csupán idióta, de életveszély is Európa számára. Ebben az esetben pedig egy nagy büdös pofonnal kéne elkergetni. Méghozzá minél előbb!


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »