Egy "menekült"szállón dolgozó férfit vesznek elő Svédországban, mert nem viselkedett elég kedvesen egy dühöngő őrülttel

Egy "menekült"szállón dolgozó férfit vesznek elő Svédországban, mert nem viselkedett elég kedvesen egy dühöngő őrülttel

Feljelentettek egy svéd "menekült"szállón dolgozó férfit, aki majdnem összeverekedett a gondjaira bízott élősködők egyikével. A dolgozók az incidens után állítólag bezárkóztak egy szobába, és nem mertek kijönni.

A felvételeket a Svéd Rádió egyik munkatársa tette közzé, aki az egyik migránstanya látogatása közben egy elfajuló vita szemtanújává vált.

A jönköpingi otthonban készült videón egy ott dolgozó férfi látható, aki előtt földhöz vágja magát egy színészkedő betolakodó. "Van valami bajod velem?" – kérdezi a menekült, majd elkezd sikoltozni, többször is azt követeli, hogy a munkás harcoljon vele. Végül őrjöngve a földre borul, és sírva fakad. A háttérben egy széttörött asztal látszik, sokan szitkozódnak.

//csp.screen9.com/video?a=su5QvIgyXC8VVdsl83O3NSk8O8_VqjHoKa7iUNeXtuNdql7F4GtrRk3T_3FkmbMWq_NqRCnu_o7QJtv3FfaVJabmyVPDAkp9vJNcEOTlSPpQrU8Dhwlurw

Hírdetés

A "menekült"szálló szóvivője közölte, hogy nyomozást indítottak az ügyben.

A feljelentett dolgozó szerint a felvételen látható férfi a migráns fiatalok főkolomposa, és a videón jól látható, hogy idegösszeomlása volt. Szerinte a kamerának játszott, mikor a földön fekve szenvedett.

A rádió munkatársa is megerősítette, hogy az "ordító munkás" is ezt vetette a fiatal szemére, de a nyomozásban "inzultusként" kezelik a helyzethez képest egyébként meglehetősen higgadt reakcióját.

Ő is hangoztatta, hogy a svéd hatóságok nem képesek megfelelően ellátni az egyedül érkező bevándorló fiatalok igényeit, és ez nemcsak felügyeletükre vonatkozik, hanem mentális problémáik orvoslására is.

(Híradó – The Local – Svéd Rádió nyomán)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »