Egy megrendezett esemény: Vona Gábor rányomul Ilan Mor-ra?

NIF: Több ideig gondolkodtunk, hogy az alábbi eseményt hozzuk-e nyilvánosságra, kommenteljük-e. Végül arra a következtetésre jutottunk, hogy jobb lesz közölni és kommentárunkkal ellátni ezt. Hisz mindenki tudni véli, de nem ugyanúgy, hogy mi is történt és milyen céllal. Mi, a NIF, csak annyit fűzhetünk hozza, hogy Vona Gábor JOBBIK elnök utolsó nagy cukisodási húzása, mely szerint az eddig ismert alelnököket nem engedi, radikalizmusuk miatt, hogy a tisztújító ülésen jelöltessék magukat, milyen veszélyes vizekre sodorta a pártot. Minden ellenérdekelt oldal, a szélsőséges zsidó cionistáktól a csőlátó fideszesekig, megpróbálja a JOBBIK-ot szétverni! Ez az erőszakos, diktatórikus húzása Vonának ahhoz vezet, hogy a magyarság érdekeit képviselő utolsó parlamenti párt is megszűnik, amennyiben a jelenlegi feszült helyzetre a versenypártok megsemmisítésében nehézsúlyú bajnoknak nevezhető Fidesz is ráhajt.

Van egy hsz-nk, aki a google-translate fordító szoftverrel kommunikál velünk, mert az idegen nyelvű hsz-okat a wordpress a kukába teszi.

Ö hívta fel a figyelmünket arra az eseményre, mely bemutatja, miként nyomul Vona Gábor Izrael felé, miként próbálja beudvarolni magát Ilan Mor zsidó helytartó kegyeibe, kihasználva egy jelentéktelen labdarúgó mérkőzést (Hungary – Ivory Coast; Magyarország – Elefántcsontpart).

Az esemény a stadion VIP (Very Important Person) szektorában zajlott le. Ezt azért fontos megjegyeznünk, mert a VIP-szektorban szigorú protokoll szerint ülnek a Nagyon Fontos Személyek (javaslat a magyar rövidítésre: NaFos) és biztonsági őrök ügyelnek arra, hogy a kellemes időtöltésüket ne zavarja meg senki! Igy kijelenthetjük, hogy  ez az esemény, miszerint Vona Gábor Ilan Mor zsidó helytartó közelébe kapott ülőhelyet, megrendezett esemény volt. De ki rendezte???

A képek azt sugallják, hogy ez nem Ilan Mor a zsidó helytartó kérésére rendeződött így. Akkor kinek a kérésére, és ez került-e egy kis pénzbe?

Az egyik képen az is látszik, hogy Ilan Mor zsidó helytartót mennyire zavarja a háta mögött ülő magyar címeres nyakdísszel ellátott VIP, akire valami miatt mogorván rà is néz. Vagy csak új ülőhelyet keres?

Hírdetés

Vona Gábor a facebook oldalán ennek az ellenkezőjét állítja: szerinte a szervezők elnézték és a zsidó helytartót ültették melléje.  A meccs elkezdése előtt a szervezők új helyet kerestek a zsidó helytartónak. De ezt vajon önszántukból tették vagy, ha nem, akkor kinek a kérésére???

HVG (an extremist liberal news portal ed. – egy szélsőséges liberális hír portál szerk. megj.) fotósa ott volt az eseményen és ezt a rövid ideig tartó egymás mellett ülést sebtében leképelte. Ki hiszi el, hogy a HVG fotósa véletlenül és azonnal észrevette ezt a helyzetet? A HVG szélsőséges liberális, zsidó lap célja a JOBBIK szétverése, első lépésben a cukisodó néppártosokra és radikálisokra, majd a parlamenten kívülre juttatva őket, a napi agyagba döngöléssel lenullázni.

“The time has long passed when Gábor Vona called Israel an aggressor and the Palestinians oppressed people who are fighting for their homeland” – Magyarul: Az az idő rég elmúlt, amikor Vona Gábor Izraelt agresszornak nevezte és a palesztinokat elnyomott népnek, akik harcolnak hazájukért. -idézi a Hungarian Ambiance hírportál.

forrás: http://www.hungarianambiance.com/2016/05/due-to-organizational-oversight-jobbik.html

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kategória:Aktuális, Értelmezés, CIONIZMUS, EU, Jobbik, Valóság Tagged: cionista helytartók, cuki Jobbik, cuki-Vona


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »