Egy másik caracali férfi is megerõszakolhatta Luiza Melencut

Egy másik caracali férfi is megerõszakolhatta Luiza Melencut

A Szervezett Bűnözés és Terrorizmus Elleni Ügyészség (DIICOT) őrizetbe vett egy férfit Gheorghe Dincă környezetéből, akit azzal gyanúsítanak, hogy megerőszakolta a 18 éves Luiza Melencut, akinek a meggyilkolását korábban beismerte Dincă.

Úgy tudni, hogy a férfi Dincă caracali lakásának udvarán vette észre az elrabolt és megkötözött 18 esztendős lányt, és Dincă állítólag elmondta neki, hogy azért rabolta el a fiatal lányt, hogy megerőszakolja. A férfi állítólag ahelyett, hogy az esetet jelentette volna a rendőrségen, arra kérte a caracali gyilkosságokat beismerő férfit, hogy engedje meg, hogy ő is megerőszakolja az elrabolt lányt. A DIICOT ügyészei szerint ez meg is történt.

Hírdetés

Az Adevărul úgy tudja, hogy a 46 éves férfi szintén Caracalban lakik, és a szexuális erőszakot a gyanú szerint április 14-én követte el.

SajtĂłinformĂĄciĂłk szerint a fĂŠrfit Dincă szomszĂŠdai Ăşgy emlegettĂŠk, mint „Dincă szolgĂĄjĂĄt”, aki bejĂĄratos volt a gyilkossĂĄgok első szĂĄmĂş gyanĂşsĂ­tottjĂĄhoz, ĂŠs mĂĄr a Dincă elleni nyomozĂĄs elejĂŠtől fogva a hatĂłsĂĄgok lĂĄtĂłkĂśrĂŠbe kerĂźlt.

A férfi őrizetbevételét Giorgiana Hosu, a bűnvádi eljárást irányító ügyész is megerősítette a sajtónak, és közölte, hogy bár a férfi közeli kapcsolatban állt az elkövetővel, egyelőre nem tekinthető a cinkosának. (adevărul/hírszerk.)


Forrás:itthon.transindex.ro
Tovább a cikkre »