Egy liberális politikus és a valóság találkozása a Hős utcában

Szabadai Viktor liberális politikus élőzött a Facebookon a Hős utcából, arról beszélt, hogy problémás a terület, nehéz sorsú, kiszolgáltatott emberek élnek ott, és a drogok egyre nagyobb problémát jelentenek – írja a Zsindex. Ez a liberális-magyar szótárt fellapozva azt jelenti, hogy az SZDSZ utolsó elnöke élő közvetítéssel jelentkezett be közösségi oldala segítségével egy cigányfertőzött gettó szélén, ahol a bűnözésből élő, magyarok terrorizálásából sportot űző, drogos ómigránsok elnyomásáról ajvékolt.

Azt is mondta, hogy ezt a gettót meg kell szüntetni, az itt élők nem tudják megoldani saját problémájukat, ezért társadalmi összefogás kell, a fővárosi közgyűlésen munkacsoport létrehozásáról kell dönteni stb. stb. A teljes süketelés ide kattintva tekinhető meg.

És hát ugye az élet a legnagyobb rendező, a tájékoztató egy képbe besétáló, teljesen kiütött cigánnyal zárul, mire Szabadainak eláll a szava, hosszan nézi a drogos hulladékot (a barnavakságban szenvedő libsi lap szerint "fiatal fiút" – a szerk.), majd annyit tud kinyögni, hogy "hú". A felvétel pedig véget ér.

Hírdetés

//coub.com/embed/1eqf1q?muted=false&autostart=false&originalSize=true&startWithHD=true

A háttérben sétálnak egyébként a rendőrök/közterületesek is, de úgy tűnik, nem izgatja őket különösebben a dolog.

(Kuruc.info – Zsindex nyomán)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »