EGY LEVÉL A FACEBOOKNAK

Olvassák el az alábbi levelezést. Sok következtetésre ad lehetőséget. Köszönöm frigyesy Ágnesnek, hogy elküldte nekem!

Tisztelt Lázár János úr, 

döbbenten hallottam, hogy a Facebook letiltotta az Ön bécsi migráns-helyzetről szóló videóját!

Ez felháborító!!! Kik ezek a láthatatlan cenzorok, akikbe már sokan beleütköztünk mi is. 

Nekem néhány napja oldották fel 30 napos tiltásomat. DE több fideszes barátom hasonló sorsra jutott. 
A lentebb olvasható Facebooknak írt leveleimből kiderül, esetemben is milyen méltatlan dolog történt.  

Szeretném javasolni Önnek, Önöknek: a választások után kérjük, mutatkozzanak be, kik azok, akik a Facebook „cenzoraként” működnek és tiltják le rendre csoportjaink vezetőit, és azokat, akik hatékonyan végzik véleményformáló hivatásukat!Ennek a méltatlan média-helyzetnek, mert ez az, véget kellene vetni!

Nagyrabecsüléssel köszönti:

Frigyesy Ágnes

Szalézi Szent Ferenc-díjas újságíró, fotóriporter

Február 2. Írtam már, hogy kérem: azonnal oldják fel a FB-tiltásomat!!!!! Egy gyilkosságra uszító kép ellen tiltakozni, ez miért okoz gondot a FB-nak???? Nem a képet kellett volna már rég levenni Simon József oldaláról? Ő hogyhogy nincs tiltásban???? Nem engem kell letiltani, hanem azt, aki ezt a fotót föl merészelte tenni a FB-ra??? Hogyhogy ez a fotó még kering a FB-oldalakon????? HOGYHOGY?????

KÉREM VISSZAÁLLÍTANI A SZÓLÁS-JOGOMAT!!!!! ÉN TITLAKOZTAM AZ ELLEN, AMIT A FB NEM TŰRHET MEG AZ OLDALÁN!!!!!

Február 3. Felháborító, hogy még mindig nem kaptam vissza a szólásjogomat! Az MSZP-s képviselőt, aki feltette a gyilkosságra uszító fotóját, ráadásul a magyar miniszterelnököt lövette le virtuálisan, letiltották már a FB-ról? Erre szíveskedjenek választ adni. Nekem pedig kérem visszaadni a jogaimat, ez súlyos diszkrimináció, amit később megosztok majd a világgal!

Hírdetés

Február 3. A FB kinek az érdekeit képviseli, a kommunistákét, vagy az általános emberi jogokat??? Ha az utóbbit, akkor azonnal adják vissza a szólás- és vélemény-nyilvánítással járó emberi jogaimat!

Február 3. este 20.55 Milyen jogon és alapon tiltottak le a FB-ról 30 napra!! Erre önöknek nincs joguk, mert semmi olyat nem tettem, ami ezt indokolná!!!! Tiltakozom, tiltakozom, tiltakozom!!! Kérem vissza a hangomat! Simon Józsefet kellett volna letiltaniuk a FB-ról! Megtették? Választ vár többmillió magyar ember! Én csupán a Simon által feltett durva és minősíthetetlen fotó ellen tiltakoztam! Kérem vissza a hangomat! Ugye elég világos beszéd! Önök más bűnéért engem korlátoznak, ez felháborító!

Február 4. 13.49. Önök miért tiltottak le 30 napra??? Ezért a néhány mondatért? Én épp a fotó ellen tiltakoztam: „Ez a kép gyilkosságra uszít. Kérjük a FB-tól azonnal törölje ezt a képet!!! Továbbá Simon Józsefet állítsák bíróság elé gyülöletre uszítás vádjával! Ez az ember minden határon túlment! Tiltakozunk!!!!”

Indokolják meg, miért tiltottak le????

Egyébként nagyon sok panasz van a FB-cenzoraira, ugyanis önök láthatóan a Fidesz-Kdnp-s FB-használókat szívatják és törlik pl. azért, mert a buzifesztivál ellen is tiltakoztak. Miért? Nincs joguk hozzá? Ne vicceljenek már! A 30 napos tiltást szíveskedjenek felülbírálni!

Február 5. 12.14: T. Facebook! A fotót jelentettem és megosztottam, mert vérlázító volt! Ha önöket úgy ábrázolják, hogy fegyvert szorítanak a homlokukhoz, tiltakozni fognak, ugye? Millióan tudjuk, hogy sok kommunistának fáj, amiért ennyien szeretik jelenlegi minisztereknökünket, de ez van. Ki fogunk állni mellette! Jómagam csupán tiltakozásra buzdítottam társaimat! Ehhez jogom van!!! Nehogy már én legyek a hibás, hogy a gyilkosságra uszító kép ellen fellépek! Nem nekem jár a 30 nap, hanem a gyűlöletre szítónak teljes tiltás! Kérem vissza a véleménynyilvánításom jogát!

19. Szíveskedjenek feloldani a 30 napos diszkriminácót!!! A jelentés ebben az esetben kevés volt. Csodálom, hogy a gyilkosságra bíztató képet nem kapták le olyan gyorsan, mint ahogy engem letiltottak!!! Érzik,hogy sántít a magyarázat, ugye???

Február 6. 11.25: Szíveskedjenek feloldani a 30 napos tiltásomat, ugyanis a levadászásom jogszerűtlen és igazságtalan!!! Én egy gyilkosságra uszító kép és személyre hívtam fel az olvasóim, híveim figyelmét! Ezért dícséret jár nem levadászás! Gyilkosságra uszító kép ellen tiltakozni dícsérendő, nem??? Ja, hogy egy kommunista volt, aki ezt cselekedte??? Simon Józsefet letiltották a FB-ról? Frigyesy Ágnest, mert a gyilkosságra uszítás ellen fellépett, meg tetszettek dícsérni??? Ezt várom és a jogaim megtépázásának visszaállítását! Higgyék el, nekem van igazam! Emberi jogaimat kérem vissza! F. Á. 

Nem azt írtam, hogy egyetértek azzal, hogy a képet ne vegyék le! A képet igenis vegyék le, és engem ne vadásszanak le a FB-ról!!!! EZ nagy különbség!!! Drága FB, ne csúsztassanak! Kérem vissza az oldalamat szólás-, és tetszikelési jogommal együtt!

Február 7. 11.50: Nem értem, miért büntetnek más bűne miatt!!!???  Én tiltakoztam egy virtuális főbelövés kísérlete miatt! Miért nem oldják fel a 30 napos büntit???? Nehéz belátni, hogy önök hibáztak és nem én?????

Egyszerűen érthetetlen, hogyhogy nem tudom használni a Budapesti Székely Köri oldalunkat, továbbá hogyhogy a Messenger sem működik??? Vagyis nem tudok telefonálni, smst- küldeni, véleményt formálni, tetszikelni stb.  Önök nem tévesztették el a házszámot???? Kérem vissza a jogaimat, nem 26 nap múlva, hanem azonnal!!!! SEMMI HIBÁT NEM KÖVETTEM EL!!! Önök viszont folyamatosan hibáznak!!!!

Ja és ,minden egy kézben van???? Megáll az ész!!! A Messenger szolgáltatásnak mi köze a FB-hoz???? Szíveskedjenek érdemben válaszolni!

Február 9. 8.41: Felháborító! Minden indok és ok nélkül tiltottak le! Ez mélyen sérti az emberi jogaimat!!! Oldják fel az igazságtalan tiltást! 

Február 12. 9.21: Még mindig???? Ezt tényleg komolyan gondolják????

Február 17. ELKÉPESZTŐ!!!! Még mindig nem oldották fel??? Ilyen esetben önöknek max. egy figyelmeztetést kellett volna írniuk, hogy ne osszam meg a gyilkosságra uszító fotót, amit önök hetekig hagytak futni a FB-n… Lehet, hogy nem is a képpel van bajuk, hanem így akadályoznak fideszes, jobboldali embereket a választási kampányban??? Jó kis kommunista TRÜKK – mondaná Gyurcsány!!! Aki a hazug trükkökre építette karrierjét. Csoda, hogy hamarosan összeomlik??? Szóval egy szó, mint száz, kérem vissza a megtépázott jogaimat! Frigyesy

Február 18. 17.00 Már többször tudattam, hogy TÉVEDÉS!!!! Felháborító a letiltásom. Csak ismételni tudom!!!! Kérem, szüntessék meg!

Február 24. este: FELHÁBORÍTÓ!!!!!

Március 2. 17.49: Érthetetlen ez a hozzáállás. Ha valaki önök szerint olyan tartalmat oszt meg, ami nem tetszik, figyelmeztetni kellene, nem levadászni!!! Így úgy tűnik, mintha a FB a régi, kommunista diktatúrára jellemző módszereket alkalmazná. Ha ez nincs így, gondolkodjanak el azon, amit írtam…


Forrás:badog.blogstar.hu
Tovább a cikkre »