Egy leszbikus püspök eltüntetné a templomokból a kereszteket, hogy helyükre mohamedán jelképek kerülhessenek

Egy leszbikus püspök eltüntetné a templomokból a kereszteket, hogy helyükre mohamedán jelképek kerülhessenek

Miközben Svédország tapsikolva nézi az országba beözönlő kontinensfoglalók százezreit, sőt még kér a svéd, Stockholmban egy püspök azt javasolta, hogy tüntessék el a kereszteket a templomokból, és helyettesítsék azokat iszlám szimbólumokkal annak érdekében, hogy megfeleljenek a muszlimoknak.

Hála Istennek (még) nem a katolikus egyház egyik elöljárója szürkeállományának harangoztak, jelen esetben Svédország evangélikus egyházának (Svenska kyrkan) egyik prominenséről van szó. Ezt a püspököt Eva Brunnének hívják, aki egy nő. És leszbikus, hogy teljes legyen a progresszív történet.


Eva Brunne

Eva Brunne, aki a világ első nyíltan leszbikus "püspöke" tehát eltávolítaná a kereszteket, a helyükre pedig mohamedán szimbólumokat helyezne, illetve jelölné is az irányt Mekka felé, hogy így tegye vonzóbbá a keresztény templomokat a muzulmánok számára – ismertette mindezt az SVT, a svéd közszolgálati tévécsatorna. Akciója első helyszínéül a fővárosban található Tengerészek templomát jelölte meg.

"Biztosítani egy termet más vallású embereknek nem jelenti azt, hogy nem vagyunk a saját hitünk védelmezői. Nem lehetünk ellenségesek más vallású emberekkel" – bizonygatta Brunne.

A leszbika azt szeretné, hogy a (keresztény) templomokat kezeljék úgy, mint a repülőterek imaszobáit, vagy egyes kórházak vallássemleges kápolnáit, vagyis a keresztény szimbólumok eltávolításával bocsátaná a muszlimok rendelkezésére azokat.

A javaslatot saját egyházán belül sem fogadta mindenki kitörő lelkesedéssel. Patrik Pettersson, egy stockholmi plébános úgy látja, hogy a templomokat, kápolnákat nem lehet repterek vagy kórházak imaszobáihoz hasonlítani, ezek ugyanis nem holmi nyilvános helyiségek.

Brunne által az istenkáromlás helyszínéül konkrétan megjelölt "Tengerészek templomának" igazgatója, Kiki Wetterberg is ellenezte a haladó szellemű ötletet.

"Azzal nincs bajom, ha muszlim vagy hindu tengerészek jönnek ide imádkozni, de mindez csakis saját jelképeink megtartásával lehetséges. Ha meglátogatok egy mecsetet, én sem kérem, hogy szedjék le a vallási szimbólumaikat. Ha olyan helyre megyek, szabad akaratomból teszem" – mondta Wetterberg.

Hírdetés

Valljuk be őszintén: az eset kapcsán már inkább azon csodálkozunk, hogy Svédországban még akad olyan, aki kifogásokat mer emelni egy ilyen igazán demokratikus javaslat ellen.

Abban a Svédországban, ahol a bevándorlóknak köszönhetően (Dél-Afrikát nem számítva) a legtöbb egy főre eső nemi erőszak történik, ahol – olyan közismerten "náci" források szerint, mint pl. a Washington Times – a bűnügyek 77%-át a népesség 5%-át kitevő kontinensfoglalók követik el, ennek ellenére még több majomra áhítoznak és tüntetéseket szerveznek a mohamedánok marasztalására. Ahol a feminista kormány kulturális minisztere egy exchibicionista néger nőszemély (apropó, a néger szót már ki is cenzúrázták egy világhírű meséjükből), ahol a nemzeti zászló használata az iskolában egyenlő a gyűlölet-bűncselekménnyel, vagy ahol képesek voltak megerőszakolni anyanyelvüket az aberráltak kedvéért, talán már nem is oly meglepő, hogy a templomokból is ki akarják dobálni a kereszteket.

Perge Ottósvt.seInfowars nyomán

Hírcsokor a progresszió zászlóshajójáról:

Szörnyű: már a liberális Svédországban is felütötte fejét az "afrofóbia"

Ennyi nem elég: még több "menekültet" fogadnának be a svédek – akár saját otthonukba is

Befektetés a jövőbe: további csinos milliárdokkal támogatja a svédországi kormány a migránssimogatást

Megkezdődött a keresztény Európa meghódítása, miközben a fehér nemzetek a jövőtlen ferde hajlamúakat ajnározzák

Káros a gyerekekre, ezért törlik a néger szót egy világhírű svéd meséből

A bukott svéd kormány kvótarendszerrel segítené a "menekültek" Európába áramlását

Stockholm-szindróma: a mohamedánok mellett tüntettek a svéd (?) fővárosban – "bevándorlók paradicsoma"

Homokosok elfogadtatva, pedofilok és zoofilek folyamatban, de itt az új tolerálnivaló: a hullaszex (16+)

Betiltották a nemzeti zászlót egy svéd iskolában, használata ugyanis gyűlölet-bűncselekmény lehet

Már a német játékkatonáktól is rettegni kell – eltávolítja polcairól a bűnös sereget egy svéd áruház

Újabb lék a süllyedő Európa hajóján: bemutatjuk a svéd kulturális minisztert

"Feminista" kormány alakult Svédországban

Az aberráltak kedvéért megerőszakolják nyelvüket a svédek – semleges névmás az egyenjogúság nevében

 


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »