Egy lépésre az olimpiától a női kézilabda-válogatott – élő

Egy lépésre az olimpiától a női kézilabda-válogatott – élő

A magyar női kézilabdacsapat Japán ellen játssza utolsó mérkőzését a debreceni olimpiai selejtezőn. Pontszerzés vagy legfeljebb négygólos vereség esetén megvan a párizsi kvóta. Cikkünk folyamatosan frissül.

A magyar női csapat a briteket magabiztosan, a svédeket pedig bravúros teljesítménnyel, három góllal győzte le. Az utolsó ellenfél az a japán csapat lesz, amelyet eddig 18-ból 18-szor vertek a mieink.

Hírdetés

Piros-fehér-zöldbe öltözött a debreceni Főnix Csarnok, a fél arénát beborító élőképpel várták a magyar csapatot a drukkerek. Nagyszerű hangulatban indulhatott el a párizsi kijutásról döntő találkozó.

A magyarok a Vámos, Kuczora, Klujber belső hármassal kezdtek. Vámos betöréssel próbálkozott, csak szabálytalanul tudták megállítani, a hétméterest pedig Klujber lőtte be nagy erővel – megvan a vezetés! Egy-egy elrontott akció után lerohanásból egyenlítettek a japánok Kaszaj révén, aztán Szaszaki átlövésével a vezetést is átvették. Nem sokáig, Kuczora bevetődve egyenlített (2-2).

Sikerült lefékezni a japánokat, és ezúttal a magyarok vezettek gyors akciót, amelyet Győri-Lukács fejezett be a szélről.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »