Egy koszos néger erőszakolta meg a kómában fekvő nőt az Államokban

Egy több mint 20 éve kómában lévő nő december 29-én adott életet egy kisfiúnak. A rendőrség nyomozást indított az ügy kapcsán, DNS-mintát vettek a phoenixi ápolóotthon összes férfi alkalmazottjától. Kiderült, hogy egy 36 éves fekete férfi, nevezetesen Nathan Sutherland erőszakolhatta meg a kómában fekvő nőt, mivel az ő DNS-e egyezett a kisfiú DNS-ével.

A nigger férfit letartóztatták, de 500 ezer dollár ellenében szabadlábra helyezhetik. Ha kiengedik, akkor házi őrizetbe kerül, nyomkövetőt kell majd viselnie.

Nathan Sutherland egyébként 4 gyerek édesapja, tavaly vált el a feleségétől, Bridget Sutherlandtől. 2011 óta, azaz 8 éve dolgozott ápolóként a Hacienda HealthCare-ben. A férfi nem adott önként DNS-mintát, a rendőröknek kellett beszerezniük az ehhez szükséges papírokat. Nathan Sutherlandet nemi erőszakkal, valamint kiszolgáltatott felnőtt elleni erőszakkal vádolják. A férfinak január 30-án kell megjelennie a bíróságon. Érdekes egyébként, hogy miután kiderült az elkövető személye, a külföldi baloldali médiumok sorra szexuális visszaélésről kezdtek el cikkezni az ügy kapcsán – a nemi erőszak ténye helyett.

Az édesanya a Phoenixtől mintegy 205 kilométerre délkeletre fekvő San Carlos apacs törzs tagja.

A törzs nevében mélyen megrázott és megdöbbentett az, ahogyan tagunkkal bántak. Amikor egy szerettünknek palliatív ellátásra van szüksége, amikor ezek az emberek a leginkább sebezhetőek és leginkább függenek másoktól, megbízol a gondozóikban. Sajnos egyikük nem volt megbízható, kihasználta a nő helyzetét. Remélem, hogy igazságot fognak szolgáltatni” – írta a törzs vezetője.

Hírdetés

A nő családjának ügyvédje elmondta, hogy a kisfiú egy szerető családba született, és gondjaikba veszik őt, habár mélységesen felháborítja őket, ahogyan a lányukat gondozták.

Az ügyvéd azt is tudatta, hogy a lány nincs teljesen kómában.

Komoly értelmi visszamaradottságai vannak a gyerekkora legelején jelentkező rohamok miatt. Nem tud beszélni, de valamennyire képes mozgatni a végtagjait, a nyakát és a fejét is, emellett pedig reagál a hangokra, és az arcizmai is működnek. A legfontosabb az, hogy így is a lányunk”– üzente a család az ügyvéden keresztül. Tehát a 29 éves nőnek vannak érzelmei és valamennyire tud kommunikálni a családtagjaival is.

A botrány után az ápolóotthont üzemeltető Hacienda HealthCare elnök-vezérigazgatója, Bill Timmons lemondott. Most azt vizsgálják, hogy a többi beteggel minden rendben van-e. A Haciendának valószínűleg kártérítést kell majd fizetnie a családnak.

888 nyomán


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »