Egy korábban létrehozott egyesület átvételét jelentette be Magyar Péter

Egy korábban létrehozott egyesület átvételét jelentette be Magyar Péter

Szombat reggel posztolt a Facebookon a Diákhitel Központ egykori vezérigazgatója, Varga Judit igazságügyi miniszter korábbi férje.

Több bejelentést is tett szombat reggel a Facebookon Magyar Péter.

  • Beindult honlapja, a talpramagyarok.hu, „Ezen az oldalon minden fontos információt megosztunk veletek, és itt tudtok csatlakozni a közös munkához, egy új szuverén, modern, európai Magyarország felépítéséhez” – fogalmazott a Diákhitel Központ közéleti babérokra törő korábbi vezetője.
  • Hírdetés

  • Szervezete „egyik alappillére” a Legyél a változás! Egyesület lesz, amelyet korábban mások megalapítottak, most ennek az egyesületnek az átvételét jelentette be, a korábbi tagok kiléptek az egyesületből, „hogy ezzel is lehetővé tegyék a munka mielőbbi megkezdését és az oly sokak által ajánlott támogatások befogadását”.
  • Mint a HVG.hu szombati cikkéből kiderül, a közéleti személyiség a portálnak korábban elárulta, hogy egy párt, egy egyesület és egy ernyőszervezet összlete készül a júniusi választásokra és a 2026-os országgyűlési választásra.

    Azt egyelőre nem tudni, június 9-én kivel lép szövetségre. Szombat délután a Deák térről a Kossuth térre vonuló demonstrációt hirdetett, ennek forgalmi következményeiről korábban itt írtunk.


    Forrás:infostart.hu
    Tovább a cikkre »