Egy kopt keresztény gondolatai

Nagyobb a veszély mint gondolnád.

Előszó: Én a kopt tisztelendő urat személyesen ismerem. Pestszentlőrincen, az ottani reform. kis templom volt a mi „törzshelyünk” évtizedeken át, apám pedig pénztárnoka és gondnoka is volt a gyülekezetnek. Néhány éve (6-8?)a koptok megvették a régi kis templomunkat és átalakították a maguk számára, a szomszéd telken pedig – Istennek hála – szép új ref. templom épült. Nagyobb ünnepeken – a Belvárosból – ma is kijárok oda istentiszteletre. Többször találkoztam már, beköszönve ott (de a Parlamentben is) a tisztelendő úrral és mindenkor kedvesen fogadott.

Interjú Youssef Khalil tisztelendő úrral, a Magyarországi Kopt Keresztény Ortodox Egyház vezetőjével.

Ugyanaz megy végbe most a földrészen, ami 1400 évvel ezelőtt történt Egyiptoman. A koptok naivan elhitték az araboknak, hogy békés szándékkal érkeztek és szeret-nének az országban letelepedni. A Magyarországi Kopt Ortodox Egyház vezetője szerint a migránsok nem menekültek és szeretnének az országban letelepedni. Céljuk az iszlám terjesztése Európában, ahova a gazdag arab országok küldik őket. Youssef Khalil azt mondja: idővel nemcsak Németországot veszik célba, hanem a teljes földrészt. A főpap emlékeztet rá, hogy Egyiptomban amikor a Mozlim Testvéri-ség uralkodott egy évig, „az a legsötétebb korszak volt”. A gond az iszlámban van, a Korán a probléma forrása: olyan fejezeteket tartalmaz, amelyek megparancsolják a muszlimnak, hogy megölje a hitetleneket. Nem vallási vezetőként, hanem magyar állampolgárként mélyen egyetért Orbán Viktor bevándorlással kapcsolatos intézkedéseivel. A kormányfő tisztában van a kialakult helyzettel, érti is, mi történik. Azok, akik most Európába jönnek, valójában nem menekültek. Ha azok lennének, mehetnének Szaúd-Arábiába, az emirátusokba, Katarba, azokba az országokba, amelyek dúskálnak a pénzben.
Ezek a gazdag országok éppen azért nem engedik be, sőt küldik őket, hogy megszállják Európát.
Anno – megszállták az országunkat. Mintha csak újraolvasnám a történelmet, csak most sokkal gyorsabb a ritmus. Tíz év, és az európaiak nem találnak maguknak helyet a saját országukban. Sötét jóslatát a főpap azzal indokolja, hogy az iszlám kihasználja az európai mentalitást, naivitást, az emberi jogokat, azt, hogy a
keresztény értékeket itt betartják. Az EU-ban számos kártékony lobbi létezik a keresztény tanítás ellen. A sátán kihasználta, hogy Istent a balliberálisok kiutasították Európából. Azok az alapvető keresztény értékek (a másik ember elfogadása, segítése) amelyeket az európai mentalitás még mindig elfogad, okozzák, hogy a földrész megnyitotta a kapuit az iszlám térhódítás előtt.

Hírdetés

De, az ellenség segítése ostobaság, a leendő gyilkosokat vissza kell utasítani. Youssef Khalil szerint a polgárháború elől menekülő szírekhez sok török is csatlakozhatott. Törökország nem csatlakozhatott az Európai Unióhoz, erre a törökök úgy reagáltak: akkor ők viszik be az iszlámot Európába, s kiderül, ki uralja majd a másikat. Törökország úgy fogad be menekülteket, hogy nem biztosít nekik lakást, élelmet, orvosi ellátást, munkát, egyebet. Libanonban és Jordániában is hasonló a helyzet. A főpap szerint a migránsáradatot már nem lehet feltartóztatni.
„Akik megérkeztek, már bőven elegen vannak. Számoljon utána, mennyibe kerül az államnak, ha valakinek négy felesége van, és mindegyiktől születik öt gyereke, a kormány mindannyiuknak fizeti az iskoláztatást, egészségügyi ellátást. Azután majd átveszik a magyarok helyét. (…) Meg fogják szállni egész Európát. A csalit már bekapta a földrész.

Ezek az emberek nem integrálhatóak, szándékuk sincs erre, hiszen éppen azért jönnek, hogy terjesszék az iszlámot, és nem azért, hogy beolvadjanak.

Idő, nem sok idő kérdése, és Európa mohamedán kontinens lesz.

A terroristák már Európában vannak. Akik jönnek abban hisznek, hogy ha az európaiak felveszik az iszlámot, (mert felvetetik velük erőnek erejével !) akkor ők a mennyországba kerülnek.

És ugyanaz a kéz, amely most segélyért folyamodik, megfogja a kést, és …… ellenünk fordul.

(Küldjétek tovább, mert sok a hiszékeny hülye. K.S.)


Forrás:badog.blogstar.hu
Tovább a cikkre »