Egy kis kulturális lecke: mit tesz két bevándorló, ha egy bevásárlóközpontban ülnek, fáradtak, és velük van két kisgyerek is?

Egy kis kulturális lecke: mit tesz két bevándorló, ha egy bevásárlóközpontban ülnek, fáradtak, és velük van két kisgyerek is?

A válasz: orális szex!

Nem viccelünk: egy terhes muszlim nő szájával elégítette ki férjét a Wesfield bevásárlóközpontban kora este. A 10 percig tartó aktust két gyermekük – akik 3 és 5 évesek – közvetlen közelről nézte végig. Az estet a biztonsági kamerák is rögzítették – írja a The Daily Mail.

A feleség a rendőrségnek azt mondta, hogy nem bírt magával a tomboló hormonjai miatt, hiszen várandós. Meg lehet érteni, nem?

A nő elmondta, hogy gyermekei többször is megzavarták a szexuális aktust, és "olyankor érezte, hogy nem cselekszik helyesen", ennek ellenére folytatta a dolgot.

Fáradtak voltak szegények

Hírdetés

"Ott ültünk együtt, fáradtak voltunk, és egyszerűen megtörtént" – "magyarázta meg" az esetet az Akeela Ali nevet viselő nő. A férj, Fahad Bilal a bíróságon úgy fogalmazott, amit tettek, "emberi hiba" volt.

A szeméremsértő párt 8 hétre kitiltották Londonból – november 11-12. kivételével, ugyanis akkor lesz a meghallgatásuk a bevándorlási hivatalban…

(Kuruc.info – Daily Mail – Blikk nyomán)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »