Egy kis csemege a Habony Műveknek: Kövér Iránba megy gyanús kapcsolatokat építeni, Gyöngyösi útközben beszervezi a KGB-nek

Egy kis csemege a Habony Műveknek: Kövér Iránba megy gyanús kapcsolatokat építeni, Gyöngyösi útközben beszervezi a KGB-nek

De persze csak akkor tálalnák így, ha Kövér is jobbikos lenne. Amúgy marad a sima MTI-hír:

Az Országgyűlés elnöke hivatalos látogatásra Teheránba utazik szerdán Ali Larijani, az iráni parlament (Madzslesz) elnökének meghívására – közölte az Országgyűlés Sajtóirodája.

Hírdetés

Kövér László a Madzslesz elnöke mellett egyeztet Mohammad Javad Zarif külügyminiszterrel és Ali Tayyeb-Nia gazdasági és pénzügyminiszterrel, majd Hassan Rouhani, Irán köztársasági elnöke is fogadja őt az iráni látogatáson.

A magyar parlamenti delegáció tagjaként a házelnököt elkíséri Gyöngyösi Márton jobbikos országgyűlési képviselő, a Magyar-Iráni Baráti Tagozat elnöke és Csenger-Zalán Zsolt fideszes képviselő, a tagozat tagja.

A küldöttség ellátogat Iszfahan és Shiraz városába, ahol találkozik a két város vezető tisztségviselőivel, valamint Seyed Mohamma-Ali Afshani-val, Fars tartomány kormányzójával – olvasható az erről szóló közleményben.

Korábban írtuk: "Bosszú, titkosszolgálati eszközökkel" – Gyöngyösi Mártonból faragná az újabb Kovács Bélát a Fidesz


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »