Egy ilyen masszív alkoholista szutyok Európa vezetője?

Úgy tűnik, hogy Jean-Claude Juncker fránya hátbetegsége kiújult a most zajló uniós állam- és kormányfők csúcstalálkozójára. Azaz Juncker megint részegnek tűnt, még ha ennek okául is a rejtélyes „isiászt” jelölné meg az EB elnöke. Juncker most épp Emmanuel Macron francia elnököt vágta fejbe egy papírköteggel és utána pedig össze-vissza csókolgatta. Mindenki megnyugodhat, mert láthatóan biztos kezekben van Európa…

Nem ez volt az első eset, hogy Juncker részegnek tűnt egy nyilvános és fontos rendezvényen. Emlékezetes, hogy az Európai Bizottság elnöke a júliusi NATO-csúcson is „érdekesen” viselkedett. A politikust a NATO-csúcs után a kollégái kísérték le a lépcsőn, mivel az EB elnöke jól láthatóan elveszítette a stabilitását. Minderről videó is készült.

Hírdetés

Bár Juncker az eset után azzal védekezett, hogy a háttérben az isiásza áll, ezt senki sem hitte el. És bár mindent elkövetett az EB elnöke, hogy tagadja a tényeket, korábban már megírtuk, hogy az igazság az, hogy az európai vezetők mind nyílt titokként kezelik Juncker súlyos alkoholizmusát.

Arról is beszámoltunk, hogy az a szürreális eset, hogy az Európa első embere ittasan botorkál a világ legjelentősebb országainak vezetői között, megihlette az internet népét is, és számos mém is született az esetről.

origo


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »