…Egy ilyen döntés a hazaárulás minősített esete…

…Vajon kik hívhatnak be az országba idegen katonákat, ki adhat erre engedélyt? Nos nem, nem a taxis Gyuszi. Nem ő. Hanem egy parlament, vagy egy kormány. A parlament nem tette. Akkor kizárásos alapon a kormány, persze titokban. És annak feje…Az akkori miniszterelnök. S lehet, hogy Gyurcsány Ferenc képtelen felfogni, hogy egy ilyen döntés a hazaárulás minősített esete, lehet, hogy azt hiszi, csak egy rutinművelet történt akkor és ott.

Magyar Menedék - Soros

Na, most lett elegem Gyurcsányból

Magyar Idők

Gyurcsány és a hazaárulás viszonyát szeretném röviden megvilágítani.

„Ez utóbbi feltárásához az Index.hu egy 2013-ban megjelent cikkét kell felidéznem. Ebben az olvasható, hogy százhúsz izraeli katona érkezett Magyarországra nem sokkal a 2006. október 23-i összecsapások előtt, hogy rutin terrorelhárítási gyakorlatokat végezzen, derül ki a Stratfor amerikai hírszerzési cég elemzői­nek levelezéséből, amelyet a WikiLeaks közölt (http://index.hu/belfold/2013/04/25/stratfor_izraeli_katonak_is_reszt_vehettek_a_2006-os_rendorattakban/).

A WikiLeaks 2012-ben kezdte meg a birtokába jutott mintegy ötmillió stratforos levél feldolgozását – írja továbbá az Index.hu. »2006 őszén, Gyurcsány Ferenc szocialista miniszterelnök idején egy izraeli gép szállt le a budapesti reptéren, 120 izraeli katonával a fedélzetén.

A katonák azért érkeztek az országba, hogy rutin terrorelhárítási gyakorlatokat végezzenek.« »Ugyanakkor figyelemre méltó, hogy éppen ebben az időben, az 1956-os forradalom 50. évfordulóján tartott békés megemlékezést azonosító szám nélküli, fekete maszkos rendőrök brutálisan szétverték« – írta 2010 már­ciusában a Stratfor egyik munkatársa, Klara E. Kiss-Kingston a szintén stratforos Sean Noonannek. Idáig az idézet a 2013-as írásból.

Hírdetés

Emellett számos tanúvallomás került elő az akkori időszakban arról, hogy emberek a saját fülükkel hallották, hogy az azonosító nélkül, brutálisan fellépő kommandósok egymás között ismeretlen nyelven beszéltek.

Ha az ember ezt a két információt egymás mellé állítja, akkor egy, a dolgát jól végző ügyészség és utána egy, a dolgát jól végző bíróság él a gyanúperrel, hogy az országba idegen katonákat hívtak be, akik brutális és törvénytelen akció­kat hajtottak végre ártatlan magyar állampolgárokkal szemben.

Vajon kik hívhatnak be az országba idegen katonákat, ki adhat erre engedélyt? Nos nem, nem a taxis Gyuszi. Nem ő. Hanem egy parlament, vagy egy kormány. A parlament nem tette. Akkor kizárásos alapon a kormány, persze titokban. És annak feje.

Az akkori miniszterelnök. S lehet, hogy Gyurcsány Ferenc képtelen felfogni, hogy egy ilyen döntés a hazaárulás minősített esete, lehet, hogy azt hiszi, csak egy rutinművelet történt akkor és ott. De mi ne süllyedjünk le az ő színvonalára.

Ugyanis ha nem fogjuk fel, hogy ami 2006 őszén történt, az hazaárulás, s ha nem fogjuk fel, hogy emellett egy ország nem mehet el szó nélkül, akkor nagy baj van, ugyanis ha egy ország elmegy emellett szó nélkül, akkor egy idő után minden mellett el fog menni (zok)szó nélkül.

Éppen ezért hadd mondjam ki végre: nem érdemes tovább bent tartani a rendszerben Gyurcsány Ferencet. Már nem tudja tovább rombolni a baloldalt, mert az már amúgy is romokban hever.

Viszont iszonyatosan rombolja a közéletet. Kinek jó ez? Mire jó ez? Vagyis Gyurcsány már minden funkciójában kiégett és kiüresedett, mint egykoron egy bizonyos pillanatban boldogult Torgyán József. Egyszóval, eljött az ideje a jogi lépések megtételének.

Remélem, érthető voltam.”

Fritz Tamás


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »