Egy illuminátus bennfentes vallomása – 2. rész

A multifunkcionális bunkerek szintén úgy lettek kialakítva, hogy krematóriumként (halottégetőként) is szolgáljanak. Sok tekintetben ahhoz hasonlóan, ahogyan a nácik égették el az áldozataikat, akként az Illuminátusok is eltervezték, hogy égetéssel tüntetik el az áldozataikat. Sokan úgy spekuláltak, hogy a FEMA azért halmozott fel tartalékkészleteket koporsókból, mivel tömeges temetkezéshez kívánta azokat felhasználni, viszont ez nem igaz. A tömeges temetkezések temérdek időt emésztenének fel és rengeteg fáradtságba kerülnének. Következésképpen, amikor elérkezik a tömeggyilkosságok és a kivégzések ideje, a testeket egy „égető telepre” szállítják, ahol bepottyanják ezekbe a bunkerekbe és elhamvasztják azokat. A FEMA, aminek a szervezetét az Illuminátusok igazgatják, úgy döntött, hogy ez lehet a leghatékonyabb módja annak, hogy tömeges méretekben szabaduljanak meg a tetemektől.

E bunkerek közül még többen dolgoznak olyan robotok, amelyeket arra terveztek és azért állítottak készenlétbe, hogy az olyan munkahelyekre szivárogjanak be, ahol munkaerő-hiány lépett fel. Már életbe lépett a forgatókönyv, mely szerint ezeket a robotokat valószínűleg az Illuminátusok tervének elme-kontroll részében vetnék be. A robotokat olyan munkák elvégzésére fogják használni, amelyeket ezek az emberek végeztek, illetve ezeket az embereket más olyan eseményekhez fogják felhasználni, mint amilyen a háború, a propaganda és az erőszak. Ezeket a robotokat szintén fel fogják használni, mihelyt a népesség-kontroll bevezetésre kerül.

Alex Jones nem az, akinek mondja magát. Évek óta azon munkálkodik, hogy felfedje az Illuminátusok és az Új Világrend titkait, de ő mégis csak tag volt, s a későbbiekben hatalmat fog kapni. Jones személyét azért helyezték az összeesküvés-elméletek világába, hogy hamis információkat áramoltassanak, nem másért, mint hogy a nyomozókat (keresőket) letérítsék az útról.  Ne higgy el semmit abból, amit ez a férfi mond! Minden általa tálalt információt az Illuminátusok fabrikálnak az Illuminátusok érdekében. Gondoljunk csak Josef Goebbels-re. Alex Jones egy tökéletes Josef Goebbels. HAGYJ FEL A MEGHALLGATÁSÁVAL, HA EDDIG EGYÁLTALÁN ODAFIGYELTÉL RÁ. Egy olyan ember vezet meg bennünket, aki közvetlenül az Illuminátusoktól kapja az információit.

Az 1969-es Holdra szállás valós volt, de volt már egy Holdra szállás hét évvel korábban is, ami az első igazi volt. Valójában, az oroszok szálltak le elsőként a Holdon; viszont nem tették publikussá sem az űrmissziót, sem az eredményeket. Úgy döntöttek, hogy Amerika fogja megnyerni az űrversenyt azért, hogy megerősítsék azt az érzetet, miszerint a kapitalizmus a kommunizmus felett áll. Oroszország indította az első rakétát a Holdra próbaútként, hogy bebiztosítsa az amerikaiak hét évvel későbbi sikeres próbálkozását. Az orosz Holdra szállással kapcsolatban minden tökéletesen sikerült, majd később ugyanazt a technológiát használták fel az amerikaiak holdmissziójához.

Mialatt a Holdon voltak, az amerikai űrhajósok megkezdték az első nukleáris kilövőállás építést a Holdon. Ezeket a kilövőállásokat az évek alatt bővítették az egymást követő holdmissziók során, és távirányítású robotokkal működnek. Ezeknek a kilövőállásoknak rendeltetése, hogy képesek legyenek nukleáris rakéták indítására a nélkül, hogy egy adott ország megneszelné azt. Ezeknek a testrakétáknak a bevetéséről szóló forgatókönyv nem más, mint hogy olyan nemzetet támadjon meg, amely nem működik együtt az Illuminátusokkal. Az Illuminátusok rendelkeznek az adott nemzetre kilőtt rakétákról, ámde a nélkül, hogy az érintett nemzet képes lenne lenyomozni, hogy pontosan honnét is jöttek a rakéták, így nem tudnak majd olyan bizonyítékot felmutatni, ami alapján hadat tudnak üzenni egy adott országnak. Véleményem szerint ezeket a rakétákat sohasem fogják bevetni, mivel a nukleáris támadáson kívül sok más útja-módja vannak annak, hogy az Illuminátusok miként is sújthatnának le az egész vezetésre. Mindenesetre, tudomásom szerint, a Holdon két felszerelt, a Földről irányítható nukleáris kilövőállás van.

Az űrhöz tapadva…

Az Illuminátusoknak dolgozó tudósok felfedezték, hogy miként tudják „kikapcsolni” a Napot. Egy olyan fegyvert gyártottak, amely egy nagy sűrűségű sugarat lő ki éppen egy bolygó vagy egy csillag szívébe. Ez a sugárnyaláb áthatol a bolygón és egy nagyon széles hengert hoz létre pontosan a közepén. A következő dolog történik a csillaggal: a sugárzás először egy szabályos hengert mar a csillag közepébe, majd a hátrahagyott sugárzás elkezd kifelé dolgozni, miközben mindent tönkretesz, ami az útjába kerül. A sugárzás tovább növekszik és terjed. Egyes csillagok addig tartották magukat, míg teljesen el nem koptak a sugárzástól; míg más csillagok olyannyira instabillá váltak, hogy egy bizonyos ponton elégtek.

A tudósok bizonyosak abban, hogy ez a technológia a Napon is alkalmazható, de már planétákon is. Hallottam egy olyan becslést, mely szerint a kezdeti sugárzásadagtól számítva megközelítően kilenc évbe telhet, mire a Nap teljes egészében felemésztődik. Az első jelek a rövidebb nappalok lehetnek, s ez alatt az egyre kevesebb napfény. A Nap úgy a hetedik évben válhat instabillá, s hatalmas napkitöréseket láthatunk majd. Amikor a kilenc év is letelik, minden földi élet megszűnik.

A kezdetek óta abszolút bizonytalan vagyok a tekintetben, hogy kik lehetnek a górék, az Illuminátusok legmagasabb szintű vezetői, de elárulom a legjobb sejtésemet. Az Illuminátusok úgy épülnek egymásra, hogy 1-3 fő vezet minden egyes nagyobb világrégiót, viszont bizonyos területeket kihagynak a megfelelő vezető híján, ily módon oda egy vezért iktatnak be.

Észak-Amerikában

Hírdetés

Warren Buffett minden bizonnyal az Illuminátusok mesterkedéseinek a feje. Őt Ben Bernanke és Lloyd Blankfein, a Goldman Sachs vezérigazgatója követi.

A Goldman Sachs az észak-amerikai illuminátus szektor kulcsfigurája. Nemrégiben a Goldman Sachs közel 500 millió dollárt fektetett a Facebook-ba. Ez általánosságban azt jelenti, hogy a Facebook hamarosan az Illuminátusok ellenőrzése alá fog esni, a Myspace-hez és a Twitter-hez hasonlóan.

További kulcsfigurák Észak-Amerikában: Alex Jones, Bill Clinton, Rahm Emmanuel, természetesen Obama és Tomothy Geithner.

Dél-Amerikában nincs jelen valódi illuminátus vezető. Hugo Chavez-zel nehéz volt együttműködni a múltban. Úgy tűnik, hogy ő összhangban van az illuminátus napirendjével, viszont ő nem szereti, ha megmondják neki, hogy mit tegyen. A legtöbb észak-amerikai vezető egyúttal Dél-Amerikát is ellenőrzi.

Nikolas Sárközy egy főszereplő. Ő kontrollálja az európai és az afrikai műveletek többségét. Gordon Brown egészen addig volt nagyon befolyásos az Illuminátusok között, amíg úgy nem döntött, hogy a saját útját kezdi járni, ezért aztán eltávolították a tisztségéből. Véleményem szerint ő továbbra is egy kulcsfigura, csupán nem az, aki valaha volt. Sok olyan fegyverkereskedő van, aki nemrégiben tett szert hatalomra, azonban nem vagyok tisztában a kilétükkel.

A Közel-Kelet nagymértékben Benjamin Netanyahu felügyelete alatt áll, aminek nem kellene nagy meglepetéssel szolgálnia. Netanyahu-nak viszont nincs akkora hatalma, mint gondolnánk. Mint azt már korábban kifejtettem, Izrael az Illuminátusok egyik bábállama. Izrael semmit sem tesz, csakis azt, amit az Illuminátusok elvárnak tőle, s ezt gondolkodás nélkül cselekszi a legjobb képességei szerint. Izrael engedélyt kapott arra, hogy bármikor rátámadjon Iránra, amikor csak kedve tartja. A Közel-Kelet ellenőrzése azért kemény dió, mert sok lázadó csoportosulás van. Palesztinának nem kellene emiatt aggódnia. Bár nem áll az Illuminátusok felügyelte alatt, semmit sem tudnak tenni. Irán jelenleg határterület, s nagyon nem ért egyet másokkal. Ezért akarja azt Izrael, hogy Irán kirobbantsa a III. világháborút.

 

Ázsiát teljes mértékben Vlagyimir Putyin és cimborái irányítják. Putyin igen erős és nagyon okos férfi. Nagyon korán visszaállította Oroszország nép-ellenőrzését, de biztosak lehetünk abban, hogy ami jelenleg Oroszországba folyik, az általa történik. Kína úgy döntött, hogy egy kis hatalmat átenged az IIlluminátusoknak. Együttműködik, csak azzal nem törődik, hogy túlságosan bele fog keveredni. Nekem az a véleményem, hogy úgy érzi, hogy a végén le tudja majd gyűrni az Illuminátusokat. Sajnálatosan téved. Végül be fog hódolni és csatlakozni fog ahhoz a hatalmas burleszkhez, amit III. világháborúnak fognak hívni.

Az 1918-as spanyolnátha-, az SARS- és a H1N1-rémület egy dologban közös: mindegyiket az Illuminátusok tervelték ki. Bár egyiket sem szervezték úgy, hogy világméretűvé terebélyesedjen, az Illuminátusok éveken keresztül tesztelték ezeket a vírusokat, míg végül fel nem fedezték egy olyan vírus előállításának a kulcsait, amely nagyon-nagyon gyorsan fog elterjedni a földön, a kiválasztott emberek életét kioltva. Tanácsom: ne fogadjuk el az oltóanyagot. Egy olyan vizsgálati csoport tagjaivá fogunk válni, amelyen az Illuminátusok kísérleteznek.

A H1N1 vírus akkor kezdett el széles körben elterjedni, amikor Brazíliában állatok szöktek meg arról a farmról, ahol a vírust tesztelték. Sok efféle állat vegyült el a környező városok polgárai között és sok ilyen állatot fogyasztottak el. A környékbeli városok népességét vesztegzár alá helyezték, a hallottakat elrejtették, viszont egy utazó valamilyen módon elvitte az influenzavírust egészen Észak-Mexikóig, ahol elsőként számolta6k be a vírusról. Az Illuminátusok hamar rájöttek arra, hogy a vírus sokkal, de sokkal kevésbé hatékony, mint hitték. Jelenleg olyan vírus után kutatnak, amely pár nap leforgása alatt eltöröl egy országot.

Remélem, hogy ez az adathalmaz informatív volt a számodra és valamilyen mértékben hozzájárult a hitelességemhez. Sokkal-sokkal több információ áll a rendelkezésemre. Csupán idő kérdése, hogy leüljek és időt szánjak arra, hogy gondolataimat könnyen olvasható és felfogható formában fogalmazzam meg. Minden bizonnyal ez nem az utolsó hozzászólásom, mivel még több elmondandó információ van a tarsolyomban. Az elmúlt napjaim hosszúak és fárasztóak voltak, de remélem, hogy ez elegendő információ ahhoz, hogy egy szusszanásnyi időhöz jussak. Amennyiben bármilyen kérdésed van, nyugodtan posztold ide, a youtube-azonosítómra, vagy az email címemre: [email protected]

A fenti cikk nem feltétlenül tükrözi a hírközlő médium álláspontját, és nem kíván semmilyen orvosi tanáccsal sem szolgálni.

Forrás: www.anonymousmags.com 

Fordította: Száraz György

Boldog napot!


Forrás:boldognapot.hu
Tovább a cikkre »