Egy igazi perverz zsidó buzi Szijjártó leendő vacsorapartnere

Egy igazi perverz zsidó buzi Szijjártó leendő vacsorapartnere

Richard Quest CNN-riportert, aki tegnap a nemrég elfogadott gyermekvédelmi törvényt kritizálta, 2008-ban letartóztatták kábítószer birtoklásért. Letartóztatásának pillanatában a nyakában egy kötél volt, ami a nemi szervéhez volt rögzítve. Az autójának átkutatása után a hatóságok szexuális segédeszközöket is találtak a fura stílusáról ismert riporter csomagtartójában. Quest igyekszik minden fórumon kiemelni a homoszexualitását, és ahol lehetősége van, ott ezt minden lehetséges módon népszerűsíti is, írja az Origó, a származásáról természetesen egy szót sem ejtve, de az angol nyelvű Wikipédia ezúttal sem titkolózik.

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter tegnap az ENSZ közgyűlésén vett részt New Yorkban. A külügyminiszter a találkozói mellett interjút adott a CNN-nek is. Richard Quest Quest Means Business című műsorának volt a vendége, ahol a homokos műsorvezető hevesen kritizálta a magyar gyerekvédelmi törvényt, és többször hangoztatta, hogy ő is ferde hajlamú.

Hírdetés

Beteges magamutogatása különösen érdekes annak fényében, hogy Questet 2008. április 18-án hajnali 3 óra 40 perckor a New York-i Central Parkban (amikor a parkban kijárási tilalom volt) a rendőrök letartóztatták, mert úgy tartózkodott a parkban, hogy az már 3 órája zárva volt.

Letartóztatásnak pillanatában a riporter nyakában egy kötél volt, másik végén a nemi szervéhez rögzítve.

Ekkor még kijárási tilalom megszegése miatt indult eljárás ellene (Szájer-sors), azonban amikor átkutatták a műsorvezetőt, a kabátjának a bal zsebében egy zacskó kristályos metamfetamint, az autójának a csomagtartójában pedig szexuális játékokat találtak a rendőrök.

A vádak ejtéséért cserébe a riporter beleegyezett abba, hogy egy hat hónapos drogterápián vesz részt – olvasható a Sydney Morning Herald 2008-as cikkében.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »