Egy hír Párizsból

Egy hír Párizsból

„Ártatlan Porschék és Ferrari a sárga mellényesek párizsi tüntetésének szombati áldozatai

Tizenharmadik alkalommal tüntettek a kormány ellen a sárgamellényesek Franciaországban szombaton. A 67 milliós ország belügyminisztériuma szerint országszerte 51 ezren vettek részt a megmozdulásokon, közülük négyezren Párizsban. A tömeg a Champs-Elysées-től vonult az Eiffel-torony felé, ahol végül könnygázba fulladt a tüntetés. A sárgamellényeseket a kormány politikája mellett a drága autók is bosszantják, szombaton legalábbis több parkoló kocsit gyújtottak fel. Az RT videója szerint összetörtek és -firkáltak egy Ferrarit:

Lángoltak a népsanyargató Porschék és egy gonosz Mercedes terepjáró is:

Hírdetés

Jól jegyezzük meg ezt. Ne felejtsük el a képeket. És töprengjünk kicsit:

Macron egy ostoba, tehetségtelen, kártékony, ócska gazember? Igen, az. Szégyen, hogy ez az alak Franciaország elnöke lehet? Igen, az.

De: akkor ez lenne a helyes válasz? Tényleg ez a jövő, ez a nyugat sorsa? A vallási, nemzeti, nemi identitás elvesztése után immár jöhetnek az anarchisták, újkommunisták, neobolsevikok, jöhet a csőcselék, akinek ideológiát gyártott a beteg, ön- és közveszélyes, ’68-as „értelmiség”, és mostantól lehet törni-zúzni, fosztogatni, és nekiesni a gazdagoknak? Jön az Auróra, és majd ágyúinak lövései mellett menetelünk megint a szép új világba? Megint jönnek a senkik, az ócskák, a lelki restek, a nyomorultak, és újra osztják a javakat?

Lehet megint a múltat végképp eltörölni?

Ezt akartuk?

Ezt akarjuk?


Forrás:badog.blogstar.hu
Tovább a cikkre »