Egy héttel Tusnádfürdő után- “Orbán” Európa mumusa

Egy héttel Tusnádfürdő után- “Orbán” Európa mumusa

Orbán Viktor miniszterelnök úr elmondta: az USA elképzelésében mi játsszuk az indiánok szerepét, amely nem kifejezetten hálás szereposztás a számunkra.
Ha nem vagyok ott, és nem hallgatom végig Orbán Viktor miniszterelnök úr beszédét Tusnádfürdőn, akkor végigolvastam volna az ellenzékinek mondott idióták, hazaárulók és gonoszok összes, a sajtóban megjelent perlekedését, amelyeket ugrásra kész értelmi fogyatékosok vetettek papírra, mihelyst véget ért Orbán Viktor beszéde a tusványosi szálláshelyen. Persze az sem kizárt, hogy ezek a beteges, perverz, de Sorosék által jól fizetett politikai gondolatok már e beszéd előtt elkészültek, hiszen nem konkrét ügyekre, gondolatokra reflektáltak, hanem a tőlük megszokott, és proletár gőggel kiöklendezett hazudozás-áradat volt olvasható mind a nyomtatott, mind az elektronikus sajtóban.
Pedig, ahogy Orbán miniszterelnök úr mondta, igen szárnyaszegett kifejezésmódban hangzottak el a jelen idő problémái.
Az idióták gyülekezete, azaz, az ellenzék viszont annál nagyobb vehemenciával rontott neki az elhangzottaknak, hiszen őket azért fizetik, hogy Magyarországot, a magyar asszonyokat és lányokat, de a fiatal fiúkat is prédává tegyék.
Ennek az ellenzéknek a célja nem a magyar nemzet biztonsága, nem a nemzeti érdek, nem a megmaradás, hanem az európai értékek és magyar múlt teljes felszámolása.
Mert ők ilyenek.
A baloldalnak mindegy kit szolgál, csak akit szolgál az a haza, a keresztény Magyarország ellen tegyen.
A magyarországi baloldali néhány éve még a Szovjetunió parancsait hajtotta végre a magyar nemzet érdekei ellen, ma a legfőbb ellensége, az USA parancsait várja és teljesíti, mert ma ez a hatalom áll hozzá a legközelebb.
Mert ma, ez a hatalom akarja a migrációt, a nemzetállamok vesztét, hiszen az USA által kiirtott 60 millió indián ma már nem beszél… s így ez a fajta államalapítás kézenfekvőnek tűnik. Ám, nem tetszik ennek az idióta balos söpredéknek, hogy Orbán Viktor elmondta: az USA elképzelésében mi játsszuk az indiánok szerepét, amely nem kifejezetten hálás szereposztás a számunkra…

Tusványos tehát ismét fellobbantotta a szellemileg meglehetősen fogyatékos, genetikai idióták gyűlöletmúzsájának érzelmeit, ami nekünk jó. Hiszen olyankor árulják el magukat és ordas érzelmeiket, amikor miniszterelnökünk megszólal. Az október 2-iki népszavazás előtt viszont jobb, ha egészen megismerjük e söpredék magyarellenes elképzeléseit. Erre is remek alkalom volt Tusványos.

Ha pedig nem akarjuk ennek a aberrált, és politikailag az ellenség illetve a magyarellenesség kategóriájába tartozó baloldaliaknak a terveit végrehajtani, akkor október 2-án nyomatékos NEM-mel kell szavaznunk… – a nőkkel pedig udvariasan… még ha némelyik baloldali is.

Hírdetés

kép és szöveg: Stoffán György

magyartudat.com

No visits yet


Forrás:magyartudat.com
Tovább a cikkre »