Egy halmajugrai retek rátámadt a buszsofőrre és kirabolta

Egy halmajugrai retek rátámadt a buszsofőrre és kirabolta

A körzeti megbízottak 2016. december 31-én délután halmajugrai otthonában elfogták azt a retket, akit a gyöngyösi rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt elfogatóparancs alapján keresett.

A 33 éves férfi 2016. december 29-én 19 óra 30 perc körül a 3-as számú főút Halmajugrához (súlyosan Rikárdó-fertőzött hevesi település) közeli buszmegállójában felszállt egy menetrend szerint közlekedő autóbuszra, melynek vezetőjét megütötte, majd egy késnek látszó tárgyat vett elő a zsebéből és a bevételt követelte. A kasszában lévő készpénz megszerzése után leszállt a buszról, majd visszament, mivel látta, hogy a sofőr telefonál, ezért őt a mobiltelefonja átadására is felszólította. Ezt követően a megszerzett pénzzel és telefonnal távozott a helyszínről.

Hírdetés

A rendőrök a bejelentést követően azonnal megkezdték az adatgyűjtést és azonosították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható O. Tamást, akit 2016. december 31-én őrizetbe vettek és kihallgattak.

A gyöngyösi rendőrkapitányság munkatársai a további eljárás során előterjesztést tesznek a gyanúsított előzetes letartóztatásának indítványozására.

(Police.hu nyomán)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »