Egy gyilkosság margójára (Sóly, Adrienn élt 8 évet)

Egy gyilkosság margójára (Sóly, Adrienn élt 8 évet)

Megint egy cigány. Megint egy magyar áldozat. A 8 éves sólyi kislány ellen elkövetett brutális gyilkosság sok fájdalmas esetet juttatott eszembe…

És meddig tűrjük mindezt?

A hatóságok elfogták a gyilkost, aki ezt tette, és kiderült, hogy otthon egy másik 8 éves kislányt tartott fogva. Tudjuk, mi lesz.. Bíróság, felháborodott Facebook bejegyzések, a gyilkos kap 15 év fegyházat, ahonnan majd 30 évesen kiéhezve, újra rászabadítják a társadalomra, ezt a beilleszkedésre alapból képtelen lényt. Addig is jól lesz tartva az adófizetők pénzén. Majd folytatja, ahol abbahagyta! Ez nem megoldás!

VISSZA KELL ÁLLÍTANI A HALÁLBÜNTETÉST!

A nagy “demokrata” USA is alkalmazza ezt az eszközt, ugyanúgy, mint a kommunista Kína. Ez jól tükrözi, hogy a halálbüntetés nem ideológiai kérdés, hanem egy hatásos eszköz az állam kezében, hogy megvédje a polgárait attól, hogy az ilyen elemek esetleg újra gyilkoljanak. Ehhez persze csak az államnak van joga, mert, ha netán mi állunk bosszút és iktatjuk ki az ilyen egyedeket, akkor az rasszista, közösség elleni támadásnak van nyilvánítva.

Hírdetés

A kormány dolga, hogy megvédje az állampolgárait.

Akkor pedig csinálják, állítsák vissza a halálbüntetést! Nem csak büntetésként kell erre tekinteni, de remélhetőleg kellően elrettentő ahhoz, hogy ne történjenek ilyen borzalmas dolgok a magyar néppel.

Ez a mi hazánk, Magyarország a magyaroké!

Erő és Elszántság – Pécel


Forrás:betyarsereg.hu
Tovább a cikkre »