Egy görög edző bírálta Szalai Ádámot és Szoboszlai Dominikot

Egy görög edző bírálta Szalai Ádámot és Szoboszlai Dominikot

Magyarországon dolgozó francia edző mondott kritikát a magyar labdarúgó-válogatott két ikonjáról. William Gallas, aki 84-ször szerepelt a válogatottban, Szalai Ádámról és Szoboszlai Dominikről is véleményt formált.

A 84-szörös francia válogatott William Gallas jelenleg a Zalaegerszeg utánpótlásedzője. A francia válogatottal vb-ezüstérmes, a Chelsea-vel 2005-ben és 2006-ban Premier League győztes védő a Nemzeti Sportnak beszélt.

A PL-győztes labdarúgó elismertre a válogatott fejlődését, de meglepőket mondott a magyar nemzeti tizenegy, és annak volt csapatkapitánya kapcsán.

Szerinte a világ júniusban majd a Nemzetek Ligája négyes döntőben részt vevő csapatokra figyel, Magyarországra – sajnos – nem.

Jobban kellett volna Olaszország ellen sorsdöntő mérkőzésre koncentrálni

– fogalmazott kritikusan. Úgy látja, a válogatott tagjai nem hitték el, hogy valóban bejuthatnak a négyes döntőbe.

Azt különösen nem érti, hogy Szalay Ádám miért az utolsó két mérkőzés előtt jelentette be visszavonulását. S ha sikerül bejutni a négyes döntőbe, azt kihagyta volna? – tette fel a kérdést.

Szoboszlai Dominik is kapott néhány intő szót. Szerinte a fiatal magyar csillagnak jobban meg kellett volna mutatnia magát: egy ” ilyen fontos mérkőzéseken kell vezérré válnia”.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »