EGY FONTOS ÍRÁS A 168 ÓRÁBÓL…

EGY FONTOS ÍRÁS A 168 ÓRÁBÓL…

…Szemlézi a Mandiner:

„A Kodály körönd valójában a Rippl-Rónai utcáig tart

Az október 23-i megemlékezésén a beszélő fejek egytől egyig megígérték, hogy most már aztán tényleg lesz összefogás és – csak hogy megmutassák mennyire nem a levegőbe beszélnek – azonnali hatállyal bevezették a Rippl-Rónai utcáig érő Kodály köröndöt.

Ha erődemonstrációként fogjuk fel az egyesült ellenzék október 23-i tüntetését, akkor bizony azt kell mondjuk, hogy nem csak a kormánypárti békemenetet, de még a Magyar Kétfarkú Kutyapárt »igazi békemenetét« se sikerült megszorongatniuk a tüntetések versenyének részvétel kategóriájában, azaz elmondható, hogy az ellenzék legerősebb pártja az MKKP, hiszen egyedül annyi embert tud utcára hívni, mint hat másik.

Legyünk őszinték: mindössze egy-kétezer ember lézengett egy napsütéses októberi szombat délután az egyesült ellenzék demonstrációján. Nem több. Tudjuk persze, hogy a Fidesz erőforrásaival nehéz versenyre kelni, de ez alkalommal konkrétan az is kétséges volt, hogy eljött-e a színpadra állított 106 képviselőjelölt összes rokona a rendezvényre. A pártok közül egyedül az LMP tett ki magáért. Mintegy 20 fős, zászlókkal vonuló csoportjuk létszáma alapján elmondhatjuk, hogy legalább a parlamenti frakció összes alkalmazottját kivezényelték a tüntetésre.”

Hát igen…

S csak hogy tudjuk, milyen is az igazi Gyurcsány-média, álljon itt két cím a disznószar ülepítő alján berendezett két „szerkesztőségtől”:

Hírdetés

1.: Nyugatifeny.hu:

„Óriási tömeg gyűlt össze az ellenzéki megemlékezésen”

(https://nyugatifeny.hu/2021/10/23/videoval-oriasi-tomeg-gyult-ossze-az-ellenzeki-megemlekezesen-itt-vannak-a-beszedek)

2.: Ezalenyeg.hu:

„Egységben a szabad Magyarországért! Óriási nagygyűlést tartott az ellenzék október 23-án”

(Utóbbiak már eltüntették ezt a faszságot az oldalukról, én azért lefotóztam még vasárnap.)

És legalább mi őrizzük meg az örökkévalóságnak e két fostenger főnökeinek nevét:

nyugatifeny.hu: Mandula Viktor

ezalenyeg.hu: Páva Zoltán

Gratulálok!


Forrás:badog.blogstar.hu
Tovább a cikkre »