Egy elefántcsontparti menedékkérelme Szicíliában: az idős férfinak elvágta a torkát, feleségét ledobta az erkélyről

Egy elefántcsontparti menedékkérelme Szicíliában: az idős férfinak elvágta a torkát, feleségét ledobta az erkélyről

Az idős férfinak elvágták a torkát, feleségét ledobták az erkélyről. A gyanúsítottnál, aki a mineói menekültállomás lakója, megtalálták az áldozatok mobiltelefonját, számítógépét és videokameráját.

Egy házaspárt holtan találtak palagoniai (Szicília, Catania térsége) családi házában.

A bűncselekményt a rendőrség fedezte fel, miután ellenőrzéseket végeztek egy ellopott mobiltelefonon. Egynapos nyomozást követően a csendőrök elfogtak egy 18 éves bevándorlót, akit emberöléssel és rablással gyanúsítanak.

Hírdetés

A hatóság emberei a mineói menekültállomáson fogták el a bevándorlót – egy elefántcsontparti menedékkérőt, aki június 8-a óta tartózkodik a szálláson –, miután egy sporttáskában mobiltelefont, számítógépet és videokamerát találták nála.

Egy csendőrjárőr felkereste a telefon tulajdonosának palagoniai otthonát, hogy tisztázzák a történteket, ahol is szomorú felfedezést tettek: a 68 éves Vincenzo Solanót átvágott torokkal találták, feleségét, a hetvenéves Mercedes Ibanezt pedig szintén holtan, ledobva az erkélyről. Ezután további ellenőrzéseknek vetették alá az elefántcsontparti férfit, és ruházatán vérnyomokat találtak.

(Kuruc.info – Il Giornale nyomán)

A strandon erőszakolt meg egy felelőtlen húszéves lányt egy szenegáli nagy formátumú Riminiben

Egy nagy formátumú sorozatmolesztáló, akit elmondása szerint Karl Marxnak hívnak


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »