Egy buliból tartottak hazafelé a verőcei hajóbaleset áldozatai

Egy buliból tartottak hazafelé a verőcei hajóbaleset áldozatai

A társaság egyik közeli barátja szerint mindannyiuknak volt hajózási tapasztalata, kettejüknek hajós jogosítványa is volt, így tisztában voltak a víz veszélyeivel.

Mint arról korábban az Infostart is beszámolt, szombat éjjel Verőcénél szállodahajóval ütközött egy kisgéphajó, rajta egy nyolcfős társasággal. Egy olasz férfi megsérült, de partra tudott evickélni, két áldozat testét már megtalálták, öt embert viszont eltűntként tartanak számon és folyamatosan keresnek.

Az RTL Híradó a társaság egy barátjától úgy értesült, hogy éppen egy buliból tartottak hazafelé. Szemtanúk arról számoltak be, hogy

Hírdetés

este tíz után óriási csattanást hallottak, és látták, ahogy a nagy hajó felkapcsolja a reflektorait, de tovább halad.

Egy közeli ismerős szerint a társaság Nagymarosról indult és Dunakeszin aludtak volna, azonban nem sokkal az indulásuk után be is következett a tragédia. A nyilatkozó nő a partra jutott nyolcadik utast ugyan nem ismeri, de mint mondta, bízik benne, hogy felépülését követően további részletekkel tud szolgálni a balesetről, segít megérteni a történteket.

A csatorna a társaság egy barátját éppen akkor érte utol, amikor az a Dunán segédkezett a keresésben. Úgy fogalmazott: „Borzalmas az egyik legjobb barátomat keresni a vízen”.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »