Egy bolgár cigány rúgta le minden előzmény nélkül a gyanútlan német nőt a berlini metróállomáson

Egy bolgár cigány rúgta le minden előzmény nélkül a gyanútlan német nőt a berlini metróállomáson

Egy bulgáriai nem hiába született rúgta le a lépcsőn aljas spontaneitással a német nőt egy berlini metróállomáson. Az általunk is közzétett felvétel nem csak Németországban, de Bulgáriában is kiverte a biztosítékot; valóságos nyomozásba kezdtek a médiumok a tettes családjának felkutatására. Kiderítették, az elkövető Szvetoszlav Sztojkov, korábban Bulgáriában élő cigány, akit egykori  "hazájában" rablás, lopások és vandalizmus miatt már elítélték. Alább a Berliner Zeitung írása.

Svetoslav S.: bolgár televízió a Berlin-Neukölln-i metróbeli rugdosó után kutat

Alexander Schmalz cikke. 2016. december 15. 15:44

Berlin/Várna – Az október 27-i, a Hermannstraßén lévő metróállomáson készült videó Németországban először iszonyatot váltott ki; most a feltételezett metróbeli rugdosó, Svetoslav S. utáni kutatás egy teljesen új dimenzióba megy át. A bulgáriai Várnából származó 27 éves férfi hazájában a bolgár „Nova” televízió a gyanúsított képeit mutatja, sőt a teljes nevét is megnevezi. Állítólag Bulgáriában rablás, lopások és vandalizmus miatt már elítélték.

Mielőtt Svetoslav S. Berlinbe jött, állítólag Várnában alkalmi munkákat vállalt. Ott élt feleségével és három gyerekkel egy cigánynegyedben. Azután Németországba költözött. Állítólag egy rokonán keresztül egy berlini étteremben segédmunkásként munkákat vállalt, ahol a felesége tányérmosóként dolgozott. Hogy a 27 éves férfi milyen hosszan tartózkodott Berlinben, az nem tiszta. Nyomozók időközben abból indulnak ki, hogy a tettestársa – egy 39 éves rokon – letartóztatása után külföldre lépett meg. Lehetséges, hogy akár Bulgáriába is.


Szvetoszlav kiccsaládja

A bolgár „Nova” televízió csapata már felkereste a 27 éves férfi apósát és anyósát, valamint egykori lakcímét. Amint a videóra és a vejük brutális tettére rákérdeztek, értelemszerűen úgy vélték: nem tudják elképzelni, hogy egy ilyen tettet elkövetett. Ezenkívül állítólag nem tudják, hogy Svetoslav S. Németországban volt. Időközben világossá vált, hogy nem egyedül, hanem további hozzátartozókkal jött Berlinbe.

Hírdetés


Szvetoszlav Sztojkov, cigánybűnöző

Közben a berlini államügyészségtől is letartóztatási parancsot adtak ki Svetoslav S. ellen. Azóta a 27 éves férfit körözik.

Hidra – Kuuc.info

Forrás:

Svetoslav S. Bulgarisches Fernsehen sucht nach dem U-Bahn-Treter von Neukölln
Von Alexander Schmalz 15.12.16, 15:44 Uhr
http://www.berliner-zeitung.de/berlin/svetoslav-s–bulgarisches-fernsehen-sucht-nach-dem-u-bahn-treter-von-neukoelln-25300858

Нападателят от берлинското метро е 26-годишен мъж от Варна – "Здравей, България"
https://www.vbox7.com/play:dbe7a64dd9

A bolgár „Nova“ televízió cikkei és riportjai a témában:
http://nova.bg/search/news?q=berlin+metro

Előzmények:

Állítólag Bulgáriából érkezett a német nőt a lépcsőn lerúgó gazember

Az ártatlan menekültek hálája: így rúgja le a lépcsőn a német nőt a Merkel-vendég


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »