Egy bocskoros atyafi beoltatta magát az agygyilkos tesztelés elkerülése miatt, de megtalálta a vakcina ellenszerét

Egy bocskoros atyafi beoltatta magát az agygyilkos tesztelés elkerülése miatt, de megtalálta a vakcina ellenszerét

Bár a hírek szerint a külföldön élő románok jóval nagyobb arányban oltatták be magukat a koronavírus elleni vakcinával, mint az országban maradt polgártársaik, azért közöttük is akad olyan, aki megveszekedett járványtagadó és oltásellenes írja a Főtér.

Egy ilyen román állampolgárhoz kapcsolódó bizarr esetről számolt be Laura Ghibu Svédországban élő román orvos, aki a romániai oltási kampányt koordináló testület tiszteletbeli tanácsadójaként is tevékenykedik.

Mint elmondta, a napokban egy olyan, Svédországban élő román pácienssel beszélgetett, aki határozottan oltásellenes, és izomból tolta a járvánnyal kapcsolatos összeesküvés-elméleteket, miszerint az oltásokkal az emberek irányításához szükséges chipeket juttatnak a szervezetbe, a vakcina öl, mert még csak kísérleti stádiumban van, ja, és a vírus valójában nem is létezik.

Igen ám, de egyszer csak szembesült a rideg valósággal: munkahelyéről külföldi kiküldetésbe kellett mennie, ehhez pedig oltás kellett.

Nem volt választása, inkább beadatta a vakcinát, hogy ne kelljen végigszenvednie, ahogy a tesztelés során pálcikát dugnak az orrába,

hogy tönkretegyék az agyát.

De persze kitalálta az ellenszert: elmondása szerint hazament, és egy egész rekesz sört megivott, hogy kiigya magából az oltás hatásait.

Azonban – mint mondja – nem járt sikerrel: a terápia után rosszul volt és szédelgett „amiatt az ördögi dolog” miatt – ami alatt természetesen az oltást értette.

Hírdetés

A doktornő természetesen megpróbálta elmagyarázni neki, hogy valószínűleg inkább

az elfogyasztott tetemes mennyiségű alkohol miatt lett rosszul, de a páciens természetesen nem hitt neki.

Bár a bejegyzésben nem említette konkrétan, egy kommentelő kérdésére megerősítette, hogy páciense román.

A bejegyzés alatti kommentekben valaki azt is megjegyezte, hogy öt olyan ismerőse is van, aki oltásellenes, ám mégis beoltatta magát, hogy külföldre utazhasson.

Végül is az eredmény számít – komentálja az esetet a lap.

Víruskimutató amulettje is van a rátermettebb oláhoknak

Egy másik, szintén román páciens azt állította, hogy van egy speciális amulettje, amely kimutatja a vírust az emberben, és így tudja, kit kerüljön el – mesélte az orvos a Digi24-nek, írja a Transindex. Ezek a viselkedések arra utalnak, hogy nagyon sokan Romániában "mesékben hisznek", például hogy a fokhagyma minden meggyógyít, az alkohol és a dohány valójában nem is káros, vagy hogy mindenre antibiotikumot kell szedni – vélte.

Romániában látványosan fellendült a hamis igazolványok piaca

Ez a hatékony védekezés: "koronavírus-gátló medálokra" költötte a közpénzt egy román polgármester

Koronavírus-irtó mágikus izraeli medált reklámoz egy olasz politikus


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »