Egy bedrogozott szlovákiai sofőr halálra gázolt egy 20 éves lányt Magyarországon

Egy bedrogozott szlovákiai sofőr halálra gázolt egy 20 éves lányt Magyarországon

Hétfőn hajnalban egy szlovák állampolgárságú férfi két kerékpárost is elgázolt Nyugat-Magyarországon. Előbb Jánossomorján egy 20 éves lányt, majd Mosonmagyaróváron egy másik biciklistát sodort el egy 35 éves férfi, aki magyar lapértesülések szerint drog hatása alatt állt. 

A Blikk írta meg, hogy az osztrák határ mellett fekvő Jánossomorján elgázolt fiatal lány, a 20 éves Budai Viktória nem élte túl a balesetet. Budai a helyi kézilabdaklub kapusa volt. A rendőrség honlapján azt írta, a férfi le sem lassított a balesetet követően, segítségnyújtás nélkül hajtott el a helyszínről Jánossomorján és Magyaróváron is. 

Hírdetés

A rendőrség hivatalosan ugyan nem erősítette meg, hogy a balesetekért ugyanaz a sofőr a felelős, de a Telex.hu-n és a Blikk-hu-n is azt írják, ugyanaz a 35 éves, fekete Mercedes terepjárót vezető, szlovák állampolgársággal rendelkező férfi okozta mindkét balesetet.

A férfit a rendőrség már hétfőn délben elfogta, halálos kimenetelű közlekedési baleset okozásának és segítségnyújtás elmulasztásának gyanúja miatt indult ellene büntetőeljárás.


Forrás:ma7.sk
Tovább a cikkre »