Egy átlagos nap

Egy átlagos nap

Semmi különös, csak egy átlagos nap Németországban. Egy szomáliai feka orvost öl, egy afgán késsel hadonászik. 

Igaz, még csak 20 óra…

Micsoda szerencse, hogy ezek is itt lehetnek közöttünk Európában. Mennyivel szebb, jobb, szinesebb lett a világunk, amióta beengedtük az összes ilyen állatot!

Orvost öltek, nővért késeltek meg Németországban – letartóztattak egy szomáliai migránst

Hírdetés

Halálos késelés történt a németországi Offenburgban csütörtökön. A tettes egy orvost megölt, és súlyos sérüléseket okozott egy nővérnek.

Csütörtök délelőtt egy férfi egy orvosi rendelőben késsel támadott az orvosra és a nővérre – írja a hirado.hu. Az orvos olyan súlyosan megsérült, hogy belehalt a késes támadásba. A nővért is kórházba szállították, életveszélyes sérülésekkel.

Ezután a férfi elmenekült, a rendőrség hatalmas erőkkel vonult a helyszínre, és körülbelül egyórás üldözés után elfogták a támadót. Egyelőre azt nem lehet tudni, hogy ki a késelő, azt sem, hogy milyen nemzetiségű, valamint azt sem, hogy miért követte el ezt a bűncselekményt. A férfi kihallgatása még zajlik – közölte az M1 helyszíni tudósítója.

Frissítés: A bo.de tudósítása szerint egy 26 éves szomáliai migránst tartóztattak le a köztiszteletben álló doktor meggyilkolása kapcsán.

ŐRIZETBE VETTEK EGY KÖZTERÜLETEN KÉSSEL HADONÁSZÓ AFGÁN FÉRFIT DREZDÁBAN

Őrizetbe vettek egy késsel hadonászó afgán férfit csütörtökön a németországi Drezda belvárosában – jelentette hírportálján a Bild című német lap.
A férfi egy 25 centiméter hosszúságú konyhakéssel hadonászott, és szemtanúk beszámolói szerint a többi között azt kiabálta, hogy „Allahu Akbar!” (Allah hatalmas). A rendőrség minden rendelkezésre álló járőrt a helyszínre irányított, mozgósítottak egy különleges egységet is, amelyet életveszélyes helyzetek kezelésére képeztek ki.


Forrás:badog.blogstar.hu
Tovább a cikkre »