Egy amerikai bíróság hormonterápiára ítélt egy tizenéves fiút

Egy amerikai bíróság hormonterápiára ítélt egy tizenéves fiút

Egy kaliforniai bíróság egy éves ösztrogénterápiára ítélt egy 16 éves fiút, mivel az orvosi szakvélemény szerint az agresszív viselkedése a túlzott maszkulinitásából fakadt. A fiúnak a kezelés hatására női mellei nőttek. A probléma orvoslása már csak műtéti úton lehetséges.

A fiatalembernél oppozíciós zavart (ODD) diagnosztizáltak, és a fiatalkorúak börtönében a szülei tudtán kívül gyógyszeres kezelésben részesítették. A kezelésben használt ösztrogén a női nemi jelleg szabályozásáért felelős hormon, és egy hosszabb ösztrogénterápia visszafordíthatatlan hatásokat eredményezhet a szervezetben.

A fiút áprilisban engedték szabadon, és műtéti beavatkozásra lesz szüksége ahhoz, hogy a nőies vonásoktól megszabadítsák. A fiatalember viszont már soha többé nem lesz a régi önmaga.

Hírdetés

“Olyan, mintha más ember lenne. Csak a szobájában ül, és semmi kedvéért nem jönne ki onnan.” – nyilatkozta az édesapja. A nyugati államokban a szemünk előtt valósul meg a megalkotásakor még teljesen irreálisnak ható, genderelmélethez kapcsolódó mondat, miszerint „a végén még kötelező lesz”.

(Los Angeles Times nyomán Szent Korona Rádió)

Kerecsen – Magyarország egyik legrégebbi íjászboltja és íjászlőtere
– A Szent Korona Rádió támogatója (X)

The post Egy amerikai bíróság hormonterápiára ítélt egy tizenéves fiút appeared first on Szent Korona Rádió.


Forrás:szentkoronaradio.com
Tovább a cikkre »