Egy alpolgármester elvert néhány vakációzót, mert a magánterületére tévedtek

Egy alpolgármester elvert néhány vakációzót, mert a magánterületére tévedtek

A FehĂŠr megyei Lepus (Arieșeni) alpolgĂĄrmestere agyon akart Ăźtni nĂŠgy fiatalt, akik a magĂĄnterĂźletĂŠre hajtottak az ATV-vel – Ă­rja az Adevărul.

KarĂĄcsony napjĂĄn fizikai bĂĄntalmazĂĄssal ĂŠs halĂĄlos fenyegetĂŠssel szembesĂźlt kĂŠt fiatal fĂŠrfi ĂŠs barĂĄtnőik, akik Lepusban – egy turisztikai helyen – ĂŠlveztĂŠk a vakĂĄciĂłjukat. Az ATV-vel valĂł kirĂĄndulĂĄsukat megszakĂ­totta, hogy botokkal rĂĄjuk tĂĄmadtak, s mint kiderĂźlt, azĂŠrt mert az alpolgĂĄrmester magĂĄnterĂźletĂŠre ĂŠrtek. A fiatalok egyike lefilmezte a telefonjĂĄval az esetet, ĂŠs kĂśzzĂŠtette az Instagramon.

Hírdetés

A lapnak a Fehér megyei hatóságok megerősítették a konfliktus tényét, és közölték, hogy vizsgálatot indítottak az ügyben fenyegetés, ütlegelés és más bántalmazás miatt, illetve rongálásért. A konfliktus következtében két Arad megyei fiatal orvosi segítségre szorult, akiket a Topánfalvi Kórházban láttak el, majd a Fehér Megyei Sürgősségi Kórházba szállítottak további kivizsgálásra.

Az egyik agresszor Ioan Avram volt, Lepus alpolgármestere. A konfliktusban érintettek feljelentést tettek a rendőrségen. Az alpolgármester magánterületet megsértéséért, a fiatalok testi sértésért és fenyegetésért, az ATV-t szolgáltató cég pedig rongálásért. A helyi képviselő nem kommentálta az esetet.

A Fehér Megyei Sürgősségi Kórház pontosította, hogy két fiatal érkezett hozzájuk, akik fizikai agresszió nyomait viselték, azaz gerincoszlop-, a térd-, és comb körüli zúzódásokat. Miután orvosi kezelést kaptak, további egészségügyi vizsgálatokat végeztek, majd néhány órára bent tartották orvosi megfigyelés alatt.
(Adevărul)


Forrás:itthon.transindex.ro
Tovább a cikkre »