Egy 26 éves miskolci lány a megerőszakolt áldozat

Tovább nyomoz a német rendőrség a magyar nő megerőszakolásának ügyében. A három feltételezett tettes, mindhárman afrikai bevándorlók, jelenleg vizsgálati fogságban vannak. Az ügyben eljáró ügyész az M1 helyszíni tudósítójának azt mondta, ha bebizonyosodik a gyanúsítottak bűnössége, akár 15 évet is kaphatnak. A biztonságpolitikai szakértő szerint ez az eset is azt bizonyítja, hogy a multikulturális társadalom nem működik.

Vizsgálati fogságban van az a három férfi, akik a gyanú szerint megerőszakoltak egy magyar nőt az elmúlt hétvégén. A Thüringer Allgemeine Zeitung német napilap beszámolója szerint az eset Mühlhausen város vasútállomásának közelében történt. A hatóságok csak annyit közöltek, hogy a tettesek kelet-afrikai, eritreiai származásúak és tovább folytatják a nyomozást, hogy kiderítsék a bűncselekmény részleteit.

Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium sajtófőnöke a Híradónak azt mondta? a nő nem kért konzuli segítséget, de mindent megtesznek, hogy felvegyék vele a kapcsolatot.

Hírdetés

Szijjártó Péter külügyminiszter, amint tudomást szerzett az esetről, utasította a berlini nagykövetet, hogy lépjen kapcsolatba a helyi rendőrséggel, ez megtörtént jelenleg várjuk az információkat a helyi rendőrségtől, és természetesen mindent megteszünk azért, hogy eljussunk a magyar hölgyig, és amiben csak tudunk, abban segítsünk – tette hozzá.

Nógrádi György szerint ez az eset is azt bizonyítja, hogy a multikulturális társadalom nem működik. A biztonságpolitikai szakértő a Ma reggelben elmondta: német adatok szerint az év eleje óta átlagosan napi 500 bűncselekményt követnek el migránsok Németországban. Ennek nagy része rablás, lopás, molesztálás vagy szexuális bűncselekmény.

Az eset kapcsán a kormányszóvivő az M1-en úgy fogalmazott: Európa nem tudja megvédeni a saját határait és nem képes szavatolni az európai emberek biztonságát. Kovács Zoltán azt is mondta: a kvótanépszavazás éppen arról szól, hogy meg tudjuk védeni az Unió polgárait.

Az M1 helyszínen tartózkodó tudósítója az ügyben eljáró ügyésztől megtudta, hogy az áldozat egy 26 éves miskolci lány, aki takarítónőként dolgozik a városban. A három migráns ellen hamarosan vádat emelnk, és ha bebizonyosodik a bűnösségük, akár 15 évet is kaphatnak.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »