Egy 16 éves lány vallomása a német mindennapokról! Videót készített róla, de cenzúrázták a közösségi oldalak!

“Kérlek segítsetek! Nagyon nehéz lenni nőnek lenni Németországban.”- mondta egy 16 éves lány, Bibi Wilhailm, aki saját tapasztalatait mondta el az arab és muszlim migránsokról a videójában, de a közösségi oldal cenzúrázta azt, gyűlöletbeszédre hivatkozva. A videóban saját történeteit meséli el, elmondja milyen attrocitások érték őt a menekültek kapcsán

Magyar Menedék - Sitchin

“Mindenhol félek, például, ha a barátokkal elmegyünk valahová, akkor este 6 óránál sosem maradok tovább, mert az esti órákban már migránsokkal telítettek az utcák.”

Tapasztalatai szerint folyamatosak a nőket ért támadások, több esetet elmesél, például az öltözködése miatt is támadták, sokszor el kellett szaladnia, hogy ne bántalmazzák.

“Nem tudom megérteni, miért csinálják. De még kevésbé felfoghatatlan, hogy miért nem tesz semmit ez ellen Németország. Csak néznek, de nem tesznek semmit.”

Megkérte a német férfiakat, hogy vigyázzanak gyerekeikre, és feleségeikre, valamint a többi nőre.

Hírdetés

Bibi egyik nap a németek demonstrációját látta az utcán, azt kiabálták hogy “Allah! Allah” Allah az Isten!”

“Miért kéne burkát hordanom? Miért kellene áttérnem az iszlám vallásra? Nem várhatjátok el, hogy mindenki Allahot imádja! Talán jobb lenne, ha nem is lennének vallások..”

A rendőröket is kritizálta a felvételen, miszerint nem tesznek semmit, kinevetik őket, amikor arra kérik hogy segítsenek, mert félnek.

A Facebook gyűlölet keltése miatt cenzúrázta a videót, mivel Angela Merkel arra kérte a Facebook szerkesztőit, hogy töröljenek minden olyan videót, ami az embereket a kölni eseményekre emlékezteti, vagy gyűlölet keltésére alkalmas!

A lány a beszéde végén a német kancellárnak üzent:

“Köszönjük Angela Merkel, hogy tönkretetted Németországot! Nem tisztellek többé! Szerintem azt sem tudod, mit csinálsz. Nyisd ki a szemed! Normális, hogy 16 évesen nem merek kimenni otthonról? Ez az igazság, nem mehetünk el otthonról nyugodtan, nem viselhetünk azt, amit szeretnénk. ”

pamelageller.com – meteon.org


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »