Egy 14 éves fiatal mészárolt egy bevásárlóközpontban

Egy 14 éves fiatal mészárolt egy bevásárlóközpontban

A rendőrség letartóztatta azt a 14 éves fiút, aki október 3-án tüzet nyitott a bevásárlókra egy luxuspláza közepén Bangkokban.

Az iskolás fiú helyi idő szerint 16 óra 20 perckor nyitott tüzet a mit sem sejtő bevásárlókra. Ezt a thaiföldi rendőrfőhadnagy Samran Nualma erősítette meg.

Hírdetés

Az incidens legalább két halottat követelt, és további hat ember sérült meg, ezekből öt súlyosan. A sürgősségiek egy korábbi nyilatkozatukban három halottról beszéltek, de jelenleg csupán kettő van megerősítve.

A helyi rendőrfőnök megerősítette, hogy a lövész egy 14 éves fiú volt, aki valószínűleg valamilyen mentális sérüléstől szenved. A támadó motívumai jelenleg még ismeretlenek.

Az incidensről több videó is készült, amikben az emberek a káosz közepette próbálnak kijutni a bevásárlóközpontból. Az egyik szemtanú azt nyilatkozta, meghallotta a lövéseket és kialudt az összes lámpa a plázában. Akiknek nem sikerült kijutniuk, azok a sötét leplében próbáltak menedéket találni a tüzelő elől. A pláza különösen híres arról, hogy turisták között is népszerű és az egyik elhunyt egy kínai turista volt.


Forrás:ma7.sk
Tovább a cikkre »